Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Λίβερπουλ βρήκε στα χαφ αυτους που θα την ξανακάνουν… Λίβερπουλ!

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικές είναι οι προσθήκες των Σόμποσλαϊ-ΜακΆλιστερ για τη Λίβερπουλ, αρκεί να δει τι της έλειπε πέρυσι και τι της δίνουν αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές φέτος.

Γκολ, έμπνευση, μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι, τρεξίματα και δημιουργία. Ο Αργεντινός σκόραρε… μόνος του περισσότερα γκολ από όλους τους μέσους των «κόκκινων». Ο Ούγγρος ξέρει πως… αν σουτάρει, αυτομάτως γίνεται επικίνδυνος. Και η Λίβερπουλ με έναν ακόμη χαφ, ξαναγίνεται… Λίβερπουλ!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Μπορεί μία μόνο προσθήκη να αλλάξει ολόκληρη την ψυχοσύνθεση μίας ομάδας; Ναι, είναι δυνατόν να συμβεί και τα παραδείγματα που τεκμηριώνουν αυτή την τοποθέτηση είναι πάρα πολλά και πολύ δε περισσότερο, πρόσφατα.

Η Άρσεναλ διαφοροποίησε πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού της, όταν μπήκε στην ομάδα ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Το νικηφόρο σερί των πρώτων αγωνιστικών οφείλεται στον Βραζιλιάνο, με τους «κανονιέρηδες» να ξεκινούν την σεζόν που ολοκληρώθηκε με πέντε διαδοχικές νίκες, και εν τέλει να χάνουν στο «Ολντ Τράφορντ», σε μία αναμέτρηση που δεν ήταν χειρότεροι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x