sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η Σερβία σταμάτησε την Εθνική του Αντετοκούνμπο

Στην πρώτη παρουσία του σταρ του ΝΒΑ με τα ελληνικά χρώματα, η πορεία της Εθνικής σταμάτησε πάνω στην Σερβία του Μίλος Τεόντισιτς.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πρώτη φορά στην σύνθεσή της, η Εθνική Ελλάδας μπήκε στο τουρνουά με μεγάλες φιλοδοξίες, που αυξήθηκαν από την εκπληκτική πορεία στη φάση των ομίλων.

Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, κάνουν ένα εμφατικό 5-0 απέναντι σε Αργεντινή, Κροατία, Πουέρτο Ρίκο, Σενεγάλη και Φιλιππίνες, όμως στέκονται άτυχοι, καθώς στο πρώτο χιαστί παιχνίδι των «16», πέφτουν πάνω στην Σερβία.

Στις 7 Σεπτεμβρίου στη Μαδρίτη, ο Μίλος Τεόντοσιτς και η παρέα του, συντρίβουν με 90-72 που μένουν στην 9η θέση της κατάταξης.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές, στέφονται για δεύτερη συνεχόμενη φορά και με χαρακτηριστική ευκολία και ρεκόρ 9-0 οι ΗΠΑ, συντρίβοντας του Σέρβους στον τελικό με το εμφατικό 129-92. Οι Αμερικανοί έχοντας στην δωδεκάδα την αφρόκρεμα του ΝΒΑ με παίκτες όπως οι Κάρι, Τόμπσον, Ρόουζ, Φαρίντ, Ίρβινγκ, Χάρντεν και Ντέιβις, ισοφαρίζουν στην πρώτη θέση των χρυσών μεταλλίων την Γιουγκοσλαβία, με πέντε κατακτήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x