Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Η Στεφανίδη σημαιοφόρος στην τελετή λήξης!

Η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι τελικά η σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων έπειτα από κλήρωση που έγινε με τον Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΟΕ.

Μπορεί να είχε εννοηθεί οτι ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας θα ήταν ο σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Αγώνων, αλλά το χθεσινό χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη άλλαξε τα δεδομένα.


Οι άνθρωποι της ελληνικής αποστολής μη θέλοντας να πάρουν κάποια απόφαση που ίσως θα μπορούσε να δυσαρεστήσει κάποιον από τους δυο αθλητές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κλήρωση μεταξύ των δύο χρυσών Ολυμπιονικών μας, Στεφανίδη και Πετρούνια (από τη στιγμή που η Άννα Κορακάκη έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα).


Σε αυτή βγήκε το όνομα της 26χρονης άλτριας, η οποία τελικά και θα είναι εκείνη που θα κρατήσει την σημαία της χώρας μας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Aγώνων του Ρίο.


Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, θα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.
Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x