Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η τελευταία ευκαιρία του Χάμες και η εμπορική εκτόξευση που μπορεί να έχει η Έβερτον!

Η τελευταία φορά που η Έβερτον είχε στις τάξεις της έναν νικητή του χρυσού παπουτσιού σε Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 1986... και το όνομά του; Γκάρι Λινεκερ!

Ο Χάμες Ροντρίγκες ιστορικά είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή των toffees αλλά, στ' αλήθεια, πόσο μπορεί ρεαλιστικά να τους βοηθήσει;

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η καριέρα του Κολομβιανού σούπερ στάρ από το 2014 που μεταγράφηκε από τη Μονακό στη Ρεάλ είναι σταθερά σε κατιούσα. Μία καλή σεζόν, η πρώτη του με τα χρώματα της «βασίλισσας» και από εκεί και μετά ελεύθερη πτώση!

Από τη Ρεάλ βρέθηκε στη Μπάγερν και δεν έπεισε σε κανένα σημείο πως άξιζε τα σχεδόν 70 εκατομμύρια που κάποτε πληρώθηκαν στη Μονακό από τη Ρεάλ επι εποχής Καρλο Αντσελότι που άλλωστε ήταν και ο λόγος που πείστηκε να πάει στο Μέρσεϊσαϊντ.

Εμπορικά πάντως για την Έβερτον είναι μια κίνηση που μπορεί να την ωφελήσει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε αγωνιστικό κομμάτι. Ο Χάμες έχει σχεδόν πενήντα εκατομμύρια followers στο Instagram! Aυτό ας το βάλει σε σύγκριση κάποιος με τους μόλις 5 εκατομμύρια followers της Έβερτον αλλά και σε σύγκριση με την Λίβερπουλ, ο Κολομβιανός έχει 19 εκατομμύρια περισσότερους!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x