Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η ωριμότητα του Ράσφορντ δείχνει και σε άλλους παίκτες το δρόμο!

Ένα 22χρονο παιδί κατάφερε ν' αναγκάσει μια ολόκληρη Κυβέρνηση να κάνει αναστροφή σε ζήτημα για τα παιδιά και την παροχή τροφίμων σε δύσκολους καιρούς.

Ο Μάρκους Ράσφορντ έδειξε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μονάχα καλή ζωή και αδιαφορία για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο...

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι λαμπρό παράδειγμα νέου ανθρώπου που ευαισθητοποιείται για το καλό του διπλανού του και έχοντας βιώσει κι εκείνος αρκετές δύσκολες καταστάσεις μεγαλώνοντας με τη μητέρα του να μην προλαβαίνει να γυρίσει σπίτι από τις δουλειές, αποφάσισε ότι θα βοηθούσε με όποιον τρόπο ήταν εφικτό αυτό, όταν θα του δινόταν η ευκαιρία.

Μέσα στην καραντίνα συγκέντρωσε 20 εκατομμύρια για φιλανθρωπικό οργανισμό, κατά τη διάρκεια της καραντίνας κατάφερε να προσφέρει φαγητό σε περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια παιδιά, ενώ, έχει συνεργασία και με την εταιρεία Selfridges, ώστε να κανονίζει για τους πολλούς άστεγους της πόλης και ενημερώνεται για τις ανάγκες που μπορεί να προκύπτουν ώστε κάθε φορά να σχεδιάζει και την κίνηση που θα προκαλέσει την ανακούφιση των απόρων.

Και παράλληλα, έμαθε και τη νοηματική γλώσσα για να παραβρεθεί ως κριτής σε διαγωνισμό ποίησης από παιδιά με προβλήματα ακοής.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x