Euroleague

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να νικήσουμε»

Να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την έδρα του καλείται ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του Top 16 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Τρίτη στο ΟΑΚΑ (22:00), όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Τη σημασία που έχει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στην πρεμιέρα του Top 16 την Τρίτη στο ΟΑΚΑ (22:00) τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ξέρει καλά πως για να φτάσει η ομάδα του στην πρόκριση, θα χρειαστεί να υπερασπιστεί πρωτίστως την έδρα της κι αυτό δεν θα είναι εύκολο κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Το πρώτο μας παιχνίδι στο Top 16 είναι πολύ σημαντικό, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την υπερασπιστούμε. Η Μακάμπι είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, μια ισχυρή ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά α πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% για να νικήσουμε», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Μαζί του συμφώνησε και ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. «Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η Μακάμπι έχει το ίδιο DNA με τα τελευταία χρόνια: καλούς σουτέρ, καλούς περιφερειακούς που διεισδύουν και δύναμη μέσα στη ρακέτα. Παίζουν καλά και γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να τους κρατήσουμε έξω από τη ρακέτα και παράλληλα να προσέξουμε τους σουτέρ τους», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x