F1

Ικανοποιημένος ο Ντι Ρέστα

Από την πέμπτη θέση –καλύτερη για τη φετινή σεζόν- θα εκκινήσει ο Πολ ντι Ρέστα, ο οποίος στοχεύει να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Πολ ντι Ρέστα μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του τέταρτου γκραν πρι της σεζόν στην πίστα του Μπαχρέιν, παρουσιάστηκε ο Πολ ντι Ρέστα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις ποινές των Γουέμπερ και Χάμιλτον θα εκκινήσει από την πέμπτη θέση.

Ο πιλότος της Force India τόνισε πως στόχος για τον αυριανό αγώνα είναι να πλασαριστεί εντός δεκάδας, παίρνοντας όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

«Το ότι θα εκκινήσουμε από την πέμπτη θέση προφανώς είναι κάτι υπέροχο. Πήγαμε στον τελικό μαζί με άλλα τρία μονοθέσια που βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση με τα ελαστικά και δεν πήραμε αυτό που θα θέλαμε από αυτά. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς στον αυριανό αγώνα», ήταν τα λόγια του Ντι Ρέστα, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είχαμε κάποια θέματα με την ενδοεπικοινωνία και είναι σημαντικό να το επιδιορθώσουμε. Παίρνουμε μόνο τα θετικά από τη σημερινή ημέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x