Super League 2

Αρκούδης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Στήνουν ξεδιάντροπα, δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα να ερευνήσουμε»

Ο Ηλίας Αρκούδης (μέλος της ΕΕΑ) μίλησε στον bwinΣΠΟΡFM για τα στημένα παιχνίδια στη Super League 2, λέγοντας πως ο ίδιος δεν έχει καμία αρμοδιότητα για να ερευνήσει επί του θέματος.

Για τα στημένα παιχνίδια στη Super League 2 και για το τι πρέπει να αλλάξει, προκειμένου να εξαλειφθούν, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡFM 94.6 και στον Κυριάκο Θωμαΐδη ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού.

Αρχικά ανέφερε, πως την εποχή που ανέλαβε το εν λόγω πόστο αρκούσαν απλά οι ενδείξεις για να κατηγορηθεί κάποια ομάδα, ενώ στη συνέχεια αυτό άλλαξε, καθώς δεν αρκούσε για να ξεκινήσει έρευνα για κάποια ομάδα. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Στοίχημα και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι περίεργο το γεγονός να παίζονται 80 χιλιάδες ευρώ σε συγκεκριμένη αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας, όταν κατά μέσο όρο υπάρχει ποντάρισμα δύο χιλιάδων ευρώ.

Ακόμη, πρόσθεσε πως πλέον τα παιχνίδια στήνονται ξεδιάντροπα, χωρίς ο ίδιος να έχει κάποια αρμοδιότητα για να ερευνήσει επί του θέματος, καθώς αυτές ανήκουν σε άλλους φορείς. Τέλος, κατέθεσε και τις προτάσεις του για το πως μπορεί να εξαλειφθεί το εν λόγω ζήτημα, με κάποιες από αυτές να είναι: Αλλαγή του νόμου και να αποφασιστεί ποιο θα είναι το εποπτικό όργανο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x