Euro 2024

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Λάθη από τον Λαόθ που δεν κάνει ούτε διαιτητής που ξεκινάει τώρα»!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την κακή διαιτησία του Ισπανού Λαόθ στο ματς της Εθνικής μας με τη Γαλλία, τονίζοντας ότι δύο φορές χάρισε την απευθείας κόκκινη στον Μαυροπάνο!

Στη διαιτησία του Ματέου Λαόθ στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία στο Παρίσι αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε αρχικά πως «δεν μπορεί η UEFA να βάζει σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα έναν διαιτητή, που έχει κρεμάσει τη σφυρίχτρα του στην Ισπανία και χθες ήταν το τελευταίο του παιχνίδι».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Ο Λαόθ έκανε λάθη που δεν τα κάνει διαιτητής που ξεκινάει τώρα! Στη φάση του πέναλτι, δίνει σωστά την παράβαση, αλλά η κόκκινη κάρτα στον Μαυροπάνο επιβαλλόταν! Στην επίθεση, δε, που κάνει ο παίκτης της Γαλλίας και ο Μαυροπάνος τον γκρεμίζει, δεν υπάρχει ώμο με ώμο. Τον βρίσει στο ύψος της κοιλιάς, είναι και πάλι απευθείας κόκκινη και όχι κίτρινη! Είναι περιπτώσεις, που σε αυτό το επίπεδο, δεν επιτρέπεται να κάνει λάθος. Αλλά και ο VARίστας, για εμένα, δεν πρέπει να ακολουθεί τον διαιτητή, σώνει και ντε να είναι από την ίδια χώρα, γιατί βλέπουμε πολλές φορές ότι τον… αφήνει να κάνει τέτοια λάθη»!

Ο Παναγιώτης Βαρούχος στάθηκε, φυσικά και στο μείζον θέμα της ελληνικής διαιτησίας, υπογραμμίζοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη συνεννόησης μεταξύ όλων των πλευρών. Είπε, εξάλλου: «Διαιτητής και VAR πρέπει να είναι Έλληνες. Δεν τα πήγαν άσχημα όσοι έπαιξαν στο φινάλε του πρωταθλήματος».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x