Στίβος

Γκαβέλας για το χρυσό: «Κρύβεται πολλή δουλειά από πίσω, πρέπει να διορθωθούν πράγματα»

Για το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πνίξτε τον... φουνταριστό» οι Θανάσης Γκαβέλας και Σωτήρης Γκαραγκάνης.

Για το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 100 μέτρων Τ11 στον στίβο μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θανάσης Γκαβέλας και ο συνοδός του, Σωτήρης Γκαραγκάνης.

Ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης, ο οποίος έφερε το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας στους Aγώνες του Τόκιο βελτιώνοντας παράλληλα το παγκόσμιο ρεκόρ του σε 10.82, αναφέρθηκε στη πολλή δουλειά που χρειάζεται γι' αυτή τη διάκριση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πνίξτε τον… φουνταριστό» με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, παραδέχτηκε ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια επιτυχία του, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο και τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Μάλιστα, τόνισε την επιθυμία του να βοηθήσει και ο ίδιος προς αυτήν την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του, ο Γκαραγκάνης χαρακτήρισε ως αρμονική τη μεταξύ τους συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να γνωρίσει τον χώρο σε πολύ κόσμο.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Γκαβέλας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη για:

-το εάν περίμενε την τεράστια αυτή διάκριση: «Το είχαμε στο μυαλό μας. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, επειδή το μυαλό κουράζεται».

-το ποιο είναι το μυστικό: «Την ονειρευόμαστε αυτή την κούρσα, αλλά κρύβεται πολλή δουλειά από πίσω. Είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ».

-το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες προετοιμασίας: «Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις. Πρέπει να γίνει συζήτηση και να διορθωθούν τα πράγματα. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω πολύ κόσμο».

-το εάν πρόκειται για σειρά επιτυχιών ή εάν πρόκειται για την κορύφωση: «Υγεία να έχουμε. Η κούρσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πολωνία μας βοήθησε. Γνωρίσαμε και είδαμε πολλά πράγματα».

-τα συναισθήματά του: «Είναι λίγο περίεργα. Πρέπει να το συνειδητοποιήσω».

Ακούστε τα όσα είπαν οι Θανάσης Γκαβέλας και Σωτήρης Γκαραγκάνης:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x