Ελλάδα

Κασναφέρης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είμαι υπέρ του ''μαστίγιο και καρότο'' αλλά εμείς έχουμε μόνο καρότο»

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη στάση των FIFA-UEFA, καθώς και τη στροφή που μπορεί να γίνει στους Έλληνες διαιτητές, μίλησε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο Γιώργος Κασναφέρης.

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο Γιώργος Κασναφέρης.

«Οι FIFA και UEFA θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά και θα πουν κουραστήκαμε με εσάς. Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα μετά από επτά χρόνια επιτροπίας δεν ήταν τα επιθυμητά. Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν. Είμαι υπέρ του ''μαστίγιο και καρότο'', αλλά εμείς έχουμε μόνο καρότο για τους μεγάλους. Αυτοί είναι που κάνουν ό, τι θέλουν», σημείωσε αρχικά ο πρώην διεθνής ρέφερι και πολύπειρος παράγοντας για να συμπληρώσει «ας πέσει βαρύς ο πέλεκυς», σχολιάζοντας τα όσα είπε στην ίδια εκπομπή ο καθηγητής αθλητικού δικαίου και νομικός σύμβουλος της FIFA, Γρηγόρης Ιωαννίδης.

Εν συνεχεία, στάθηκε στην καλή παρουσία των Ελλήνων διαιτητών στα Playouts της Stoiximan Super League -σημειώνοντας ότι μπορεί να γίνει η στροφή σ' αυτούς- αλλά και τις οικονομικές επιπτώσεις για μια ομάδα που υποβιβάζεται. «Μια ομάδα που πέφτει από τη Super League 1 στη Super League 2 ακολουθεί οικονομικό μαρασμό. Η παραμονή κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι Ιωνικός-Λαμία, με πολύ καλή διαιτησία. Οι Έλληνες διαιτητές έδειξαν ότι μπορούν να σφυρίξουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο με ορισμένα λαθάκια. Μπορεί να γίνει στροφή στους Έλληνες διαιτητές. Οι μεγάλοι δημιουργούν την τοξικότητα. Από τη στιγμή που δεν κάθονται στο τραπέζι να τα βρουν. Το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας είναι εντελώς τραγελαφικό. Θα κάνουμε επαγγελματία κάποιον που δεν θέλουμε να μας παίζει; Ξεκινήσαμε μια συζήτηση πέρυσι για την επαγγελματική διαιτησία και εν συνεχεία απαξιώσαμε τον Έλληνα διαιτητή», ανέφερε.

Από εκεί και πέρα, σχολίασε και την κατάσταση με τον τελικό του Κυπέλλου: «Έχουν μπει τόσα αυτογκολ από την ΕΠΟ και την πολιτεία με τον τελικό του Κυπέλλου, υπάρχει κακή προκήρυξη».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x