Γενικά

Κατσιφαράκης για Φάνη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Στάθηκε τυχερός, εξιτήριο την άλλη εβδομάδα»

Ο ορθοπεδικός και χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης μίλησε στον bwinΣΠΟΡFM 94,6 για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Φάνης Χριστοδούλου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες.

Παρά το τεράστιο μέγεθος των τραυμάτων σε όλο το σώμα, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Φάνης Χριστοδούλου μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Πάρο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, όπως ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπάλα ημίχρονο, μπάσκετ τελικό» των Σταύρου Χονδροθύμιου και Νίκου Ζέρβα, ο γνωστός ορθοπεδικός και χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν η πιο σοβαρή επέμβαση την οποία έχει κάνει ποτέ. Στάθηκε τυχερός διότι τα τραύματά του ήταν αρκετά σοβαρά. Όταν έχεις χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα περνάς πάντα μια μεγάλη αγωνία για την ζωή σου. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι πέρασε και ένα έμφραγμα, ελπίζω ότι θα μπορέσει να αναρρώσει αρκετά σύντομα.

Ο Φάνης είχε φοβερά δύσκολο κάταγμα στον δεξιό ώμο, μπορέσαμε και του το σταθεροποιήσαμε για να έχει γρηγορότερα την δυνατότητα να το κινήσει. Είχε ένα τεράστιο αιμάτωμα στον δεξιό μηρό όπου κρατούσε μέσα του 1,5 λίτρο αίμα και ευτυχώς αποκαστάθηκε.

Από σήμερα μπορεί να περπατάει αρκετά καλύτερα, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι είχε σοβαρά χτυπήματα σε πρόσωπο και αντίχειρα. Τέλος είχε ένα τεράστιο τραύμα στο κεφάλι, χωρίς να μιλάω για τα δερματικά που είχε παντού εγκαύματα και τριβές. Στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα μπορεί να πάρει εξιτήριο».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x