Βόλεϊ

Καζάζης στον bwinΣΠΟΡ FM:«Μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού-Να επενδύσουμε στα νέα παιδιά»

Για την κατάκτηση του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό και τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν στο μέλλον όλες οι ελληνικές ομάδες, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM και τον Μιχάλη Τσόχο, ο Δημήτρης Καζάζης.

Στην επιτυχία αλλά και τη σημασία που θα έχει για το ελληνικό βόλεϊ στο μέλλον, η κατάκτηση του Challenge Cup από τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου, ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία μετά από σκληρή δουλειά αλλά και εξαιρετικές μεταγραφές, οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στον ήδη προσεγμένο κορμό της ομάδας, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στον ΜVP του τελικού, Ντράγκαν Τράβιτσα.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καζάζης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους τρόπους με τους οποίους αυτή η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και του ελληνικού βόλεϊ, μπορεί να γίνει το έναυσμα για την εξέλιξη του αθλήματος στο μέλλον, υπογραμμίζοντας ότι οι ομάδες της χώρας θα πρέπει να επενδύσουν στους γηγενείς παίκτες οι οποίοι διαθέτουν πολύ ταλέντο.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Στέλιος Καζάζης στους 94,6 και τον Μιχάλη Τσόχο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x