Stoiximan Super League

Κόουλμαν στον bwinΣΠΟΡ FM: «Πολύ καλή γνώμη στο εξωτερικό για ελληνικό ποδόσφαιρο, εδώ το υποτιμούν»

Ο Κρις Κόουλμαν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τους λόγους που επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ατρόμητου, τονίζοντας πως υπάρχει θετική γνώμη στο εξωτερικό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο στούντιο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα!

Ο Ουαλός τεχνικός, στη μεγάλη του συνέντευξη στην κορυφαία αθλητική συχνότητα και τον Βάιο Τσούτσικα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε πως υπάρχει θετική γνώμη στο εξωτερικό για το ελληνικό πρωτάθλημα και πως «εδώ υποτιμάται», ενώ πρόσθεσε πως η Ελλάδα «είναι συναρπαστικό μέρος» για να δουλέψει κανείς!

Αναλυτικά όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βάιο Τσούτσικα:

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω ζήσει όλες αυτές τις ποδοσφαιρικές εμπειρίες σε διαφορετικές χώρες και ομάδες. Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που πήρα. Αν δουλεύεις στο ποδόσφαιρο, είσαι τυχερός. Είναι δύσκολη δουλειά, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι… κανονική δουλειά. Είμαστε τυχεροί που κάνουμε αυτό που αγαπάμε από νεαρή ηλικία».

Γιατί επέλεξε την πρώτη φορά την Ελλάδα και γιατί επέστρεψε: «Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα ήταν για τη Λάρισα. Είμαι τυχερός για αυτή την εμπειρία. Οι άνθρωποι ήταν φανταστικοί, είναι μια τέλεια πόλη, το απόλαυσα πολύ. Κατάλαβα το πάθος και το συναίσθημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει λίγη τρέλα, αλλά το δέχομαι. Είναι συναρπαστικό μέρος. Όταν ήρθε η δεύτερη πρόταση, από τον Ατρόμητο, ήταν εύκολη απόφαση. Ήμασταν πάντα σε επαφές με τον Ατρόμητο, τώρα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία και για αυτό ανέλαβα».

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα έδινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αν μιλούσε σε ξένους προπονητές και παίκτες για αυτό: «Οι προπονητές που φτάνουν σε ένα νέο πρωτάθλημα νομίζουν πως θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θα τους έλεγα πως αυτό που χρειάζεται είναι προετοιμασία. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές και καλές ομάδες, πολύ ανταγωνιστικές. Πρέπει να είναι σίγουροι ότι είναι προετοιμασμένοι.

Θέλω να τονίσω πως στο εξωτερικό έχουν πολύ καλή γνώμη για την Ελλάδα, σε αντίθεση με εδώ, που μπορεί να υποτιμάται το ποδόσφαιρο. Έχω δουλέψει σε πολλά πρωταθλήματα και έχω δει τρελά πράγματα. Είναι φοβερός ο τρόπος που δείχνουν εδώ τα συναισθήματά τους. Όπως και το ότι υπάρχει ειλικρίνεια, αφού οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να μιλήσουν για ό,τι δεν πάει καλά. Υπάρχει καλή εικόνα για το ελληνικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό
».

Ακούστε το πρώτος μέρος της συνέντευξης του Ουαλού τεχνικού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x