Stoiximan Super League

Κουκουλάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Αρνούμαι να πιστέψω ότι με κατήγγειλαν διαιτητές, θα κινηθώ νομικά»

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης μίλησε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την υπόθεση του ταμείου των διαιτητών.

Στο θέμα του ταμείου των διαιτητών αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην ρέφερι και μέλος της ΚΕΔ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη και τόνισε ότι «αρνούμαι να πιστέψω ότι πρόκειται για συναδέλφους, αρνούμαι να πιστέψω ότι με κατήγγειλαν διαιτητές στον Εισαγγελέα».

Παράλληλα, επεσήμανε: «αν μάθουμε τα ονόματα που μας κατήγγειλαν θα στραφώ νομικά εναντίον τους. Δεν ξέρω βέβαια γιατί μας κατηγορούν».

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για τον λογαριασμό των διαιτητών και τη δική του εμπλοκή: «Δεν είναι χρήματα που έμπαιναν στον δικό μου λογαριασμό, εγώ αποσύρθηκα το 2016. Το κόλλημα το μεγαλύτερο ήταν ότι δεν είχε νομική υπόσταση αυτό το ταμείο. Δεν υπήρχε ένα άτομο μόνο του στο ταμείο, δεν έκανε ο καθένας ό,τι ήθελε στο ταμείο, υπήρχε μία επιτροπή εκλεγμένη από το σύνολο των διαιτητών της Super League 1. Αναφερόμαστε και στους βοηθούς. Δεν υπήρξε ποτέ κουβέντα για το αν ήταν όργανο. Η Ένωση Διαιτητών είναι η ομοσπονδία των διαιτητών ολόκληρης της Ελλάδας, αλλά το ταμείο ήταν για τους διαιτητές της Super League 1. Ξεκίνησε από συγκεκριμένους ανθρώπους και αφορμή ήταν οι φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία. Ψάχναμε έναν τρόπο για να βοηθήσουμε. Στόχος ήταν να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους και συνάδελφους. Αναγκαζόμαστε να μιλάμε για αυτά σε μία περίοδο που η Ελλάδα θρηνεί και πάλι. Είναι λίγο άβολο, αλλά μπορούμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα. Ήμουν νέος διαιτητής τότε, δεν ήμουν από τους πρωτεργάτες. Αν θυμάμαι καλά ήταν ο κύριος Βασσάρας και ο κύριος Κασναφέρης. Ποτέ δεν ήταν ένας δικαιούχος στον τραπεζικό λογαριασμό. Ο κύριος δικαιούχος δεν μπορεί να αλλάξει. Βρέθηκα να είμαι συνδικαιούχος στον λογαριασμό. Από τότε ήρθαν και έφυγαν αρκετά άτομα. Από όταν σταμάτησα να είμαι εν ενεργεία διαιτητής ενημέρωσα ότι δεν ήταν δυνατόν να είμαι συνδικαιούχος ή δικαιούχος στον λογαριασμό και ζήτησα να ενημερωθώ για τις διαδικασίες ώστε να μεταβιβάσω το υπόλοιπο του λογαριασμού. Δεν συμμετείχα από τότε σε καμία διαδικασία ή ψηφοφορία. Είναι ξεκάθαρο ότι ζητούσα να φύγει το ταμείο από εμένα. Θέλω να τα μετακινήσω στο Παρακαταθηκών και Δανείων. Πάντα ενημερώναμε για το διαθέσιμο υπόλοιπο και όλες τις κινήσεις. Ήξεραν τα παιδιά τα πεπραγμένα ανά δύο-τρεις μήνες. Υπάρχουν mail και αποδείξεις για όλα αυτά».

Για το υπόλοιπο του λογαριασμού: «Αυτήν τη στιγμή είναι γύρω στις 17.000 ευρώ στον λογαριασμό. Από τη στιγμή που αποχώρησα από τη διαιτησία δεν ήμουν στην επιτροπή. Ανέλαβε ο κύριος Σιδηρόπουλος με άλλα τέσσερα άτομα. Δεν υπήρχε ξεχωριστός ρόλος για κάθε άτομο. Η τελευταία δωρεά έγινε πριν την τελευταία θητεία του κ. Σιδηρόπουλου. Δεν μου ζήτησαν να μεταφερθεί κάποιο ποσό. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό για όλους τους διαιτητές να καταθέσουν χρήματα. Υπήρχαν διαιτητές που αδυνατούσαν να καταθέσουν. Οι τελευταίοι συνδικαιούχοι που ήταν μαζί μου ήταν οι κκ. Ποζατζίδης και Κάκος. Αποχωρήσαν γενικότερα από τα πράγματα».

Για το αν πιστεύει ότι είναι διαιτητές: «Αρνούμαι να πιστέψω ότι πρόκειται για συναδέλφους, αρνούμαι να πιστέψω ότι με κατήγγειλαν διαιτητές στον Εισαγγελέα. Εγώ συναδελφικά σκεπτόμενος θα απευθυνόμουνα στους συναδέλφους μου αν ήθελα να μάθω κάτι. Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές. Μπορεί να είναι λιγότεροι από 10 όσοι είναι εν ενεργεία και έχουν βάλει χρήματα. Δεν υπήρξε κανένας που να έβαλε 1.700 ευρώ. Αν μάθουμε τα ονόματα που μας κατήγγειλαν θα στραφώ νομικά εναντίον τους. Δεν ξέρω βέβαια γιατί μας κατηγορούν… Υπάρχουν mail, αποδείξεις... Φαντάζομαι ότι έχουν στοιχεία και ενστάσεις. Γιατί δεν πήγαν να μάθουν αρμοδίως για τις ενστάσεις τους; Ο καημός μου είναι ποιοι ήταν αυτοί και δεν απευθύνθηκαν σε εμένα. Εγώ αν είχα στοιχεία θα πήγαινα επωνύμως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x