Stoiximan Super League

Κωνσταντινέας-Κασκαντίρης: «Και τον Κολίνα θα αποδομούσαν εδώ - Οι φούστες είναι το λιγότερο…»

Ακούστε όσα είπαν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας και ο Αντιπρόεδρος ΕΠΣΑ Αθηνών, Δήμος Κασκαντίρης, για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

Για τα ζητήματα της διαιτησίας και τα όσα γίνονται ανάμεσα στους παράγοντες των ομάδων το τελευταίο διάστημα, μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο πρώην διεθνής διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας και Αντιπρόεδρος ΕΠΣΑ Αθηνών, Δήμος Κασκαντίρης.

Αμφότεροι τόνισαν πως για την όλη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ευθύνονται, τόσο οι παράγοντες, όσο και η διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κωνσταντινέας μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Δυστυχώς το επίπεδο των παραγόντων είναι κάτω του μετρίου. Λογικό να μην έρχονται ελίτ διαιτητές γιατί δεν μπορούν να σφυρίζουν με τέτοιους παράγοντες. Και ελίτ διαιτητές να έρθουν η κατάσταση θα είναι αυτή που είδαμε χθες. Όλες οι πλευρές ευθύνονται, αλλά πιστεύω ότι οι παράγοντες έχουν μεγαλύτερη θεσμική ευθύνη.

Είναι σαν η ΕΠΟ μαζί με τη Σουπερ Λιγκ να ζητάνε από τον Άιρτον Σένα να οδηγήσει ένα Fiat Pundo αντί για Ferrari. Και τον Κολίνα να φέρναμε και να τον κάναμε 30 χρονών θα τον αποδομούσαν εδώ».


Με τη σειρά του, ο κ. Δήμος Κασκαντίρης τόνισε μεταξύ άλλων: «Όλοι ευθύνονται. Η ποιότητα των διαιτητών που έρχεται δεν είναι καλή. Οι καλοί δεν έρχονται γιατί μας θεωρούν τριτοκοσμική χώρα. Εκείνοι που καλούν είναι από 3-4 κατηγορία, έτσι βάζουμε και Έλληνες. Επόμενο είναι να υποβαθμίζεται το προϊόν και ο Έλληνας διαιτητές. Έρχονται ήδη υποβαθμισμένοι διαιτητές. Η ευθύνη είναι και των δύο, διαιτητές-παράγοντες. Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων δικαίως διαμαρτύρονται με το θέμα της διαιτησίας. Η διαιτησία ήταν εκείνη που ξεκίνησε και διέλυσε το ποδόσφαιρο. Η φούστα είναι το λιγότερο…».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x