Αγγλία

Παπαϊωάννου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Βενγκέρ είχε αναγνωρίσει το ταλέντο του Εμπαπέ από τα 15 του»

Ακούστε τι ανέφερε ο Λάκης Παπαϊωάννου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την «Έφεση της Τρίτης» για το Μουντιάλ. Τι θυμήθηκε από την Άρσεναλ…

Την εποχή που αποτελούσε μέλος του σκάουτινγκ τιμ της Άρσεναλ θυμήθηκε ο Λάκης Παπαιωάννου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

Ο παλαίμαχος άσος με αφορμή τη συζήτηση που είχε για τους πρώτους αγώνες του Μουντιάλ ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας των «κανονιέρηδων», και υπογράμμισε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ είχε αναγνωρίσει το ταλέντου του Κιλίαν Εμπαπέ από την μικρή του ηλικία, όταν ήταν περίπου 15 ετών. Μάλιστα, όπως ανέφερε η προσπάθεια που είχε καταβάλει ο Βενγκέρ για να πείσει τον Γάλλο επιθετικό να αποδεχθεί να πάρει μεταγραφή στον αγγλικό σύλλογο, ήταν τεράστια. «Είχε πάει δύο φορές σπίτι του για να μπορέσει να τον πείσει», ήταν τα λόγια του.

Ο Λάκης Παπαϊωάννου αναλύοντας μέχρι τώρα την παρουσία των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στάθηκε στην Ολλανδία εκτιμώντας ότι θα ανέβει αρκετά στη συνέχεια και αποκάλυψε την προσδοκία-πίστη ότι έχει τα εχέγγυα να φτάσει μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης.

Ακούστε τι ανέφερε για την Αργεντινή και τον Μέσι, γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο πια δεν μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και τον προπονητή που ξεχωρίζει μέχρι τώρα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x