Stoiximan Super League

Σταματόπουλος: «Λάθος ο ορισμός των αγώνων εντός 24 ωρών από τη Σούπερ Λίγκα»

Ο διακεκριμένος καρδιολόγος, Πάνος Σταματόπουλος, τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ήταν λανθασμένη η απόφαση να οριστούν μία μέρα οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετος με τον ορισμό των αγώνων της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (που αναβλήθηκαν λόγω της έκρηξης κρουσμάτων στον Παναθηναϊκό) μόλις μία ημέρα μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία τους εμφανίστηκε ο Πάνος Σταματόπουλος.

Ο διακεκριμένος καρδιολόγος μίλησε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να συνοδεύεται και από ένα αίτημα. Δεν πάει κάποιος στα καλά καθούμενα να δει αν έχει κορωνοϊό. Να έχει κάποια κακουχία, να έχει πυρετό, βήχα. Υπήρχε μία στρατηγική αντιμετώπιση με εμβόλια. Τώρα κάποιος μπορεί να περάσει κορωνοϊό χωρίς να το καταλάβει», επεσήμανε αρχικά ο έμπειρος γιατρός.

«Εμείς συνιστούμε για μία εβδομάδα χωρίς extreme συμπτώματα, να πηγαίνουν με κλινοστατισμό και ησυχία. Δεν λέω ότι έπρεπε να αναβληθεί για μία εβδομάδα. Έχουμε τροποποιήσει την εμφάνιση της νόσου και αυτά που θέλουμε να δούμε για να εφησυχάσουμε ή όχι και πότε. Για να δούμε αν εγκυμονεί κινδύνους η κατάσταση. Υπάρχει επιστημονική επιτροπή στον Ευαγγελισμό. Θα μπορούσε η Λίγκα να απευθύνει σχετικό ερώτημα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν ήταν λάθος η απόφαση για αναβολή μετάθεση της 9ηςαγωνιστικής της Stoiximan Super League μόλις μία ημέρα μετά, απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν το συζητάω αυτό. Για μία ημέρα δεν θα βρεθεί επιστημονική επιτροπή να πει ότι εξαντλούνται η προστασία και η ασφάλεια για ένα 24ωρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x