Stoiximan Super League

Μαλής στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να πάμε δυνατά και στο Αγρίνιο για να μπούμε στην εξάδα»

Το καλό πρόσωπο που έχει μακριά από το Αγρίνιο πρέπει να παρουσιάσει και μέσα στην έδρα του ο Παναιτωλικός, με στόχο τη συμμετοχή στα πλέι οφ, όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Μαλής στον bwinΣΠΟΡ FM.

Τη συμμετοχή του Παναιτωλικού στα πλέι οφ έθεσε ως στόχο ο Αλέξανδρος Μαλής, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει το ίδιο καλό πρόσωπο που έχει μακριά από το Αγρίνιο και μέσα στην έδρα της, για να μπορέσει να καταφέρει αυτό που θα είναι η μεγάλη επιτυχία της σεζόν.

«Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία παιχνίδια δεν πηγαίναμε καλά, αλλά έπρεπε να αντιδράσουμε γιατί έχουμε μάι καλή ομάδα. Πρέπει να κάνουμε νίκες και εντός έδρας, αφού εκτός τα πηγαίνουμε καλύτερα. Πρέπει να αντιδράσουμε για να ανέβουμε στην εξάδα», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

«Έχουμε έξτρα πίεση στα εντός έδρας ματς. Στα εκτός πηγαίνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κάποιες δυσκολίες, που αντιλαμβανόμαστε τι θα πει ο κόσμος στο Αγρίνιο. Τα πράγματα, όμως, πηγαίνουν καλύτερα και έχουμε φτιάξει μία καλή ομάδα με τον κ. Αναστασίου και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε στη συνέχεια να πάμε για κάτι καλύτερο», πρόσθεσε.

Για τη φιλοσοφία των προπονητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Ο Έλληνας προπονητής ξέρει καλύτερα το πρωτάθλημά μας, γιατί ένας ξένος χρειάζεται χρόνο για να διαπιστώσει πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ο Έλληνας προπονητής ξέρει την κατάσταση, τους παίκτες και ήταν πιο εύκολο για εκείνον».

Για τον τραυματισμό του, «ήταν σε μία κακή στιγμή γιατί μου στέρησε μία πολύ καλή σεζόν. Δούλεψα πολύ στην Αθήνα και πιστεύω ότι γύρισα σε μία πολύ κατάσταση και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια».

Και μίλησε για το «47» που φοράει, λέγοντας: «Στην ηλικία των 47 ετών έχασα τον πατέρα μου και ούτε θα το αλλάξω. Αυτός ο αριθμός θα με ακολουθεί πάντα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x