Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Όταν έμεινε στο δρόμο άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία στην ΑΕΚ, έπρεπε να βοηθήσουμε»

Τον ιερό σκοπό της δημοπρασίας για τη φανέλα με την οποία αποσύρθηκε από την ΑΕΚ (ως ελάχιστη βοήθεια στον πληγέντα από τις πυρκαγιές Κώστα Νικολαΐδη) εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Στέλιος Μανωλάς.

Για την αξιέπαινη πρωτοβουλία που ανέλαβε -προς οικονομική ενίσχυση του Κώστα Νικολαΐδη- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στέλιος Μανωλάς.

Στη συζήτηση με τους Βάιο Τσούτσικα, Τάσο Νικολογιάννη και Κώστα Κετσετζόγλου, εξήγησε τα κίνητρα της δημοπρασίας για τη φανέλα με την οποία αποσύρθηκε από την ΑΕΚ.

Τόνισε λοιπόν ότι ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει (σε συνεργασία και με τους άλλους παλαίμαχους του συλλόγου) για έναν άνθρωπο που έγραψε ιστορία στην «Ένωση» και έμεινε στον δρόμο λόγω των πυρκαγιών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Μανωλάς

«Εγώ είμαι ένας παίκτης που δεν έχει αλλάξει δέκα ομάδες, έπαιξα μόνο σε μια σε όλη την καριέρα μου. Η φανέλα με την οποία αποσύρθηκα έχει το νούμερο “29” γιατί το “4” το είχε εκείνη την εποχή ο Άντον Ντόμπος, ένα πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης.

Είχα χαρίσει αυτή τη φανέλα στον φροντιστή Γιώργο Ψαρογιάννη, ένα εξαιρετικό παιδί που πέρασε χρόνια στην ΑΕΚ. Ένα βράδυ λοιπόν που βγήκαμε να φάμε οι παλαίμαχοι ήρθε η κουβέντα στον Κώστα Νικολαΐδη. Το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς στις πυρκαγιές, έπεσε μέχρι και η στέγη, δεν είχε ούτε ρούχα να φορέσει. Πήγα στο Κρυονέρι και τον βρήκα να περπατάει στη βροχή. Του λέω “ρε Κώστα, τι κάνεις”, μου λέει “ρε Στέλιο, τι να κάνω, έχω τρελαθεί”. Του είπα λοιπόν “εμείς θα σε βοηθήσουμε” και ξεκινήσαμε κάποιες ενέργειες.

Εδώ να πω ότι λείπει πολύ ο Στέλιος Σεραφείδης και σε αυτό το κομμάτι. Γιατί είχε μια ευχέρεια να χτυπήσει πόρτες όταν κάποιος -όχι μόνο ποδοσφαιριστής- χρειαζόταν οικονομική βοήθεια. Εγώ δεν το έχω αυτό, χτύπησα 1-2 πόρτες, η μια άνοιξε, αλλά έκλεισε αμέσως, δεν ξέρω γιατί.

Όταν μιλάμε για τον Κώστα Νικολαΐδη, μιλάμε για έναν παίκτη που είναι πέμπτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ και εκτός αυτού, έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη και άνθρωπο. Του συνέβη αυτό το κακό και έμεινε κυριολεκτικά στον δρόμο.

Πήγα μια μέρα στην οικοδομή, όπου προσπαθεί να ξαναφτιάξει το σπίτι και τον είδα να δουλεύει 80 χρονών. Γι’ αυτό έχουμε κινητοποιηθεί όλοι οι παλαίμαχοι. Και ο Λάκης Νικολάου και ο Νίκος Πανταζής και άλλοι άνθρωποι και φυσικά το Sport Arena που κάνει τη δημοπρασία. Και χαίρομαι πολύ γιατί ήδη δείχνει να έχει πετύχει η διαδικασία».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x