Ελλάδα

Μητρόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ο Οικονόμου θα στρογγυλέψει τις γωνίες Αυγενάκη»

Ο Βίκτωρ Μητρόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις αλλαγές γύρω από το ποδόσφαιρο με τη νέα κυβερνητική σύνθεση.

Για τις αλλαγές γύρω από το ποδόσφαιρο που φέρνει η νέα κυβερνητική σύνθεση αναφέρθηκε ο Βίκτωρ Μητρόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης».

Για το νέο κυβερνητικό σχήμα και το πόσο επηρεάζει (θετικά η αρνητικά) τον αθλητισμό: «Έπρεπε να γίνει και έγινε. Υπήρξε αναβάθμιση του αθλητισμού από πλευράς Πολιτείας. Έδωσε έναν διαφορετικό τόνο, δεν θα γινόταν να συνεχίσουμε με κάποια υποβάθμιση στο υπουργείο Πολιτισμού. Ο κύριος Αυγενάκης υπήρχε με τα καλά του, τα μέτρια και τα κακά του. Έχει αντίληψη ο κύριος Οικονόμου, μπορεί να χειριστεί επικοινωνιακά τις καταστάσεις. Υπήρξαν διάφορες κόντρες και προσπάθησαν να βοηθήσουν μία κατάσταση», τόνισε αρχικά ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη. «Ο Οικονόμου θα στρογγυλέψει τις γωνίες Αυγενάκη», σχολίασε ο κ. Μητρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά την κόντρα με την ΕΠΟ και τη στάση της UEFA, τόνισε: «Η ΕΠΟ έφτιαξε το καταστατικό της, ενσωματώνοντας κάποια σημεία της ολιστικής μελέτης. Η UEFA όμως το ενέκρινε, αν κάποιος έκανε πίσω αυτή είναι η UEFA. Επειδή τους ξέρω σαν κάλπικη δεκάρα, η UEFA δεν πάει να επιβάλλει με το έτσι θέλω. Θα έπρεπε πάντως στην Ελλάδα να είναι πιο σκληροί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x