Βόλεϊ

Λινάρδος στο sport-fm.gr: «Περιμένουμε στο ΣΕΦ να σηκώσουμε το τρόπαιο μαζί με τον κόσμο μας»

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup o κεντρικός των «ερυθρολεύκων», Δημοσθένης Λινάρδος, μίλησε στο sport-fm.gr.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Challenge Cup, καθώς επικράτησε με επιβλητικό τρόπο 3-0 σετ στην έδρας της Μακάμπι για τον πρώτο τελικό της διοργάνωσης και περιμένει την ισραηλινή ομάδα στο ΣΕΦ στις 15 Μαρτίου για να πάρει τα δύο πολυπόθητα σετ και να στήσει πάρτι τίτλου.

Λίγες ώρες μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη, ο Δημοσθένης Λινάρδος μίλησε στο sport-fm.gr και τον Γιώργο Ζαχαρίου για το μεγάλο αποτέλεσμα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να είναι δίπλα στην ομάδα ο κόσμος του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του Challenge Cup.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής κεντρικός:

Πως αισθάνεστε που κάνατε ένα τόσο σημαντικό βήμα για το τρόπαιο;
«Είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας. Όλοι μαζί παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος δικαιωνόμαστε»

-Ποια ήταν τα βασικά στοιχεία για την νίκη;
«Έχουμε μονάδες που έχουν παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια, κάτω από αντίστοιχη πίεση και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές. Μπορούμε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο, εντός ή εκτός εδρας»

-Στα δύο πρώτα σε η Μακάμπι προέβαλε αντίσταση και καταφέρατε σε μια καυτή έδρα να ανταπεξέλθετε. Θεωρείς ότι πέραν της ποιότητας του Ολυμπιακού, έπαιξε ρόλο και η απειρία των αντιπάλων;
«Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που έχει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι της αλλά εμείς όταν είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμενοι δεν αφήνουμε περιθώρια στους αντιπάλους μας»

-Περιμένατε τόσο εύκολη επικράτηση;
«Όταν παίζεις σε τελικούς και μάλιστα διπλούς, πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Αν επαναπαυθείς μπορεί να γυρίσει εναντίον σου».

-Τι περιμένετε στη ρεβάνς στο ΣΕΦ όπου αναμένεται να είναι γεμάτο και ο κόσμος θα είναι δίπλα σας;
«Περιμένουμε απλά να το σηκώσουμε! Να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Λαμβάνουμε μηνύματα που μας χαροποιούν ιδιαίτερα. Μακάρι να είναι γεμάτο το ΣΕΦ. Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, τουλάχιστον σε εμένα και ελπίζω στο τέλος να το χαρούμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x