Ελλάδα

Π. Καλαϊτζάκης στο sport-fm.gr: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως δεν θα πάμε με κάτω τα χέρια»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στο sport-fm.gr για τη σειρά του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι bwin, τη δουλειά του Βασίλη Σπανούλη και τους επερχόμενους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός αν και γι' ακόμα ένα ματς δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, «γκάζωσε» στο δεύτερο, νίκησε το Περιστέρι bwin με σκορ 81-67 και προκρίθηκε στους τελικούς της Basket League με τον Ολυμπιακό.

Mετά το ματς, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στο sport-fm.gr για τα όσα έφεραν τους «πράσινους» στους τελικούς, αποθέωσε το Περιστέρι bwin και τα πεπραγμένα του στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τους τελικούς με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport-fm.gr και τον Αλέξανδρο Τσιριγώτη:

Για άλλη μία φορά είδαμε το Περιστέρι bwin ανταγωνιστικό στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, κάνατε ένα ξέσπασμα, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, και πήρατε το παιχνίδι. Τι ήταν αυτό που έκρινε τελικά τη σειρά;

«Σίγουρα το Περιστέρι bwin είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και πολύ βελτιωμένη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με έναν προπονητή που όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Χάσαμε δύο παιχνίδια εκεί μέσα που δεν ήμασταν προετοιμασμένοι ψυχολογικά να πάμε να τα κερδίσουμε. Δυστυχώς τα χάσαμε, έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το μπάσκετ. Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι, τελειώσαμε, και πάμε τώρα στους τελικούς, από αύριο το μυαλό μας είναι στον Ολυμπιακό».

Οι τελικοί βρίσκουν τον Παναθηναϊκό να έχει 13 συνεχόμενες ήττες από τον αιώνιο αντίπαλο. Θεωρείς τον Ολυμπιακό φαβορί;

«Σίγουρα δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι, είμαστε Παναθηναϊκός, έχουμε βαριά φανέλα και, πίστεψέ με, θα είναι πολύ ανταγωνιστικά όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επειδή έχουμε χάσει 13 φορές και ο Ολυμπιακός πήγε στο Final Four, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε με κάτω τα χέρια. Θα παλέψουμε, ξέρουμε ποιοι είμαστε και ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Και μία ερώτηση για τον αντίπαλο. Ποια είναι η γνώμη σου για το Περιστέρι bwin και τη δουλειά του Βασίλη Σπανούλη εκεί;

«Είναι πολύ καλή ομάδα, έκανε εξαιρετική χρονιά, τα παιδιά τα δίνουν όλα και παίζουν ομαδικά. Έχουν κάποιους πολύ καλούς παίκτες ατομικά, αλλά παίζουν σαν ομάδα, γυρνάνε συνεχώς την μπάλα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά όπως και στον κόουτς Σπανούλη, που στην πρώτη του χρονιά σαν προπονητής έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους, και σε εμάς, και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x