Γενικά

Σταματόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Απινιδωτές ναι, αλλά μόνο με γιατρό»!

Ακούστε όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλιός καρδιολόγος του Ολυμπιακού, Πάνος Σταματόπουλος, που είχε σώσει τη ζωή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 20χρονου.

Για το τραγικό περιστατικό, με τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλιός καρδιολόγος του Ολυμπιακού, Πάνος Σταματόπουλος, που είχε σώσει τη ζωή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς!

Ο κ. Σταματόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Κυριάκο Θωμαΐδη και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και την απόφαση της ΕΠΟ για απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα με αφορμή την τραγωδία, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν αρκεί αυτό από μόνο του, καθώς στα γήπεδα πρέπει να υπάρχουν γιατροί, που να ξέρουν να χρησιμοποιούν τους απινιδωτές!

Θυμίζουμε, ο Κοβάσεβιτς είχε αποκαλύψει πριν από μερικά χρόνια: «Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ, Πάνος Σταματόπουλος, μού είχε σώσει τη ζωή».

Στη συζήτηση, εξάλλου, συμμετείχε και ο Ηλίας Χατζής, πρώην διαιτητής, παρατηρητής και εκπαιδευτής, που από το 2018 είχε τονίσει σε όλους τους τόνους την αναγκαιότητα της παρουσίας γιατρών σε όλα τα γήπεδα!

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x