Πόλο

Σταματοπούλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Έρχονται όμορφα πράγματα στην Εθνική ομάδα»

Η τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας πόλο και του Ολυμπιακού, Ιωάννα Σταματοπούλου, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, για τις διακρίσεις με τη «γαλανόλευκη», τη νέα σεζόν με τις «ερυθρόλευκες» και άλλα.

Μετά από μια μαγική σεζόν που τα πήρε όλα με τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα, η Ιωάννα Σταματοπούλου φιλοξενήθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και Κάτω», των Μπάμπη Χριστόγλου και Σταύρου Χονδροθύμιου.

Εκεί, μίλησε για όλα έζησε με τα δύο... διαφορετικά σκουφάκια που φόρεσε, ενώ στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλήτριες πόλο στην Ελλάδα, μίλησε για το πως ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το σπορ και μοιράστηκε τις φιλοδοξίες της για το μέλλον.

«Ήταν δύσκολο ματς ο τελικός με την Ισπανία, δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα, το διαχειρίστηκαν καλύτερα. Μας κόστισε το κακό ξεκίνημα, το κυνηγήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε. Η δεύτερη θέση είναι κάτι πολύ σημαντικό και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ώστε να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι. Με τα περισσότερα γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε έναν δυνατό κορμό. Ξέρει η μια την άλλη και το δέσιμο είναι μεγάλο. Έρχονται όμορφα πράγματα στην Εθνική ομάδα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο», τόνισε μεταξύ άλλων για την «γαλανόλευκη».

«Πλέον, ετοιμαζόμαστε για τις υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δύο προσθήκες και φυσικά οι στόχοι είναι για ακόμα μια χρονιά οι ίδιοι, να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Η προετοιμασία ξεκίνησε και φυσικά είμαστε μια οικογένεια με τα κορίτσια εκεί», ήταν το σχόλιό της για τους Πειραιώτες.


Ακούστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x