Stoiximan Super League

Τζανετόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Το απολαμβάνουμε περισσότερο πλέον»

Ο Άνταμ Τζανετόπουλος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την προσπάθεια της Λαμίας να κρατηθεί στην Stoiximan Super League.

Ικανοποιημένος με την εικόνα και τα αποτελέσματα που συνδυάζει η Λαμία δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άνταμ Τζανετόπουλος μιλώντας στον απόηχο της νίκης επί του Παναιτωλικό (1-3) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο.

«Γνωρίζαμε πως ο Παναιτωλικός έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά φάνηκε ότι είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και πιστεύω πως θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος στα play out. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και αν το κάνουμε θα παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε.

Σχετικά με τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας είπε: «Το πρώτο που αλλάζει σε μια ομάδα είναι το κλίμα και η ψυχολογία. Εμείς είχαμε καλό ρόστερ, αλλά πρέπει να βρεις την κατάλληλη χημεία και να διαχειριστεί όπως πρέπει τους παίκτες ο προπονητής. Ο κ. Βόκολος έφτιαξε την ψυχολογία μας, απέβαλε την πίεση για το αποτέλεσμα και πλέον το απολαμβάνουν περισσότερο και έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για τη συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο τόνισε: «Η αξία του είναι γνωστή και είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, που μας έχει βοηθήσει πολύ. Βοηθά πολύ τη συνεργασία μας ότι είναι Έλληνας».

Τέλος, για τον αγώνα με τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική υπογράμμισε: «Ο ΟΦΗ δεν έχει το ίδιο βαθμολογικό κίνητρο με μας, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πάμε να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x