Ελλάδα

Χακόμπο στο sport-fm.gr: «Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός - Να επιστρέψω μια μέρα στον ΠΑΟΚ!»

Ο Σανθ Χακόμπο που έμεινε αξέχαστος στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους, μίλησε στο sport-fm.gr, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι «τρελός» και θυμήθηκε την έξαλλη αντίδρασή του με τον Παναθηναϊκό το 2012!

Μπορεί στο μυαλό αρκετών να είναι ακόμα νωπή η ανάμνηση, όμως πέρασε κιόλας μια δεκαετία από την έκρηξη του Σανθ Χακόμπο στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, που φυσικά όλοι όσοι παρακολουθούσαν τότε την Super League, δεν γίνεται να το έχουν ξεχάσει.

Ο Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας, μίλησε στο sport-fm.gr, με αφορμή και το σημερινό παιχνίδι στη Λεωφόρο, για εκείνο το περιστατικό που τον στιγμάτισε, αναφέρθηκε στη νέα του καριέρα ως προπονητής, σχολίασε με τα καλύτερα λόγια για τους «ασπρόμαυρους» και ξεκαθάρισε πως δεν είναι «τρελός»!

Χακόμπο: Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός, δεν είναι έτσι

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τούμπα από άλλο πόστο την κατάλληλη στιγμή, αποκάλυψε το «άκυρο» που έριξε στη Μίντλεσμπρο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανέλυσε τον χαρακτήρα του και τη δύσκολη θέση του τερματοφύλακα.

«Ήταν φανταστικά χρόνια, τα καλύτερα της καριέρας μου, από επαγγελματικής άποψης ήταν εξαιρετική επιλογή. Θυμάμαι εκείνο το διάστημα είχα πρόταση από την Μίντλεσμπρο και ξεκίνησα προπονήσεις μαζί τους, ωστόσο όταν έμαθα για τον ΠΑΟΚ, σταμάτησα τα πάντα και ήρθα κατευθείαν στην Ελλάδα! Δεν ήταν τα χρήματα σε καμία περίπτωση το βασικό μου θέμα, απλά ήθελα να παίξω στην Τούμπα», ανέφερε για το πέρασμά του από την χώρα μας.

Σχετικά με τον νέο του ξεκίνημα εδώ και αρκετό διάστημα, ανέφερε ότι, «έξι χρόνια τώρα είμαι προπονητής τερματοφυλάκων με εμπειρία στη Δανία, την Ισπανία, την Ινδία, την εθνική Ταϊλάνδης και πλέον, εδώ και μια τριετία στο Κουβέιτ. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο ήξερα τι ήθελα να κάνω. Είχα ήδη το δίπλωμα προπονητικής γιατί πάντα υπήρχε στο μυαλό μου. Περιμένω πως και πως να γυρίσω στον ΠΑΟΚ από νέο πόστο την κατάλληλη στιγμή».

Χακόμπο: Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελός, δεν είναι έτσι

«Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι τρελός, αλλά δεν είναι έτσι. Για να είσαι τερματοφύλακας πρέπει να έχεις τρομερή ψυχραιμία και ηρεμία στο κεφάλι σου. Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που από το πάθος και την ένταση του αγώνα ξεφεύγεις, αλλά αυτό σίγουρα απέχει… χιλιόμετρα από την τρέλα», ήταν τα λόγια του για τον οξύθυμο χαρακτήρα του που φάνηκε να βγαίνει σε πολλές περιπτώσεις.

Τέλος, αναφορικά με το περιστατικό κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε ότι, «ήμουν θυμωμένος επειδή δεν καταφέρναμε να βγάλουμε αυτά που δουλεύαμε στις προπονήσεις και βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Όπως τα έφερε η στιγμή μου βγήκε η… οπαδική πλευρά μου, πράγμα τελείως λάθος από πολλές απόψεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x