Ελλάδα

Χήνας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το θέμα με τα ban θα λυθεί και η ΑΕΚ θα παίξει κανονικά»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση στην «Ένωση», το θέμα με τα ban, το ρόστερ της νέας σεζόν και το κομμάτι του προπονητή.

Την απόλυτη βεβαιότητα του ότι η ΑΕΚ θα ξεπεράσει μέσα στο καλοκαίρι το θέμα των ban και θα επιστρέψει στην κανονικότητα, εξέφρασε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Μπάσχετοι», των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά, ο Γενικός Διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Χήνας.

«Μας σημάδεψε και δεν ξεχνιέται με τίποτα ο χαμός του Γέλοβατς. Αυτό πάντως μας συσπείρωσε», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε, «ακόμα και όταν έφυγε ο Δέδας για την ΤΣΣΚΑ, είχε βάλει γερές βάσεις. Για την ΑΕΚ αυτή η θέση που τελείωσε τη σεζόν δεν είναι τιμητική για το μέγεθός της, όμως δεδομένων των συνθηκών είναι κάτι».

Όσον αφορά τα διάφορα θέματα που απασχολούν την «Ένωση», τόνισε πως «δεν στηρίχθηκε το εγχείρημα φέτος από τον κόσμο, όμως όσοι έρχονταν στήριζαν και χειροκρότησαν την ομάδα. Ξεκινάμε με το θέμα της αδειοδότησης και φυσικά υπάρχει το κομμάτι των ban. Είναι κάτι που έπρεπε να σταματήσει και στηριζόμαστε στις εξαγγελίες της ΕΟΚ για την εναρμόνιση του καταστατικού με την FIBA. Είναι προς την εξυγίανση του αθλήματος αυτή η απόφαση του κύριου Λιόλιου και για αυτό την στηρίζουμε. Να σας το πω απλά, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να λυθούν τα ban και αυτό θα γίνει. Έχουν προχωρήσει επαφές για την ονοματοδοσία του γηπέδου στα Άνω Λιόσια και άλλες ακόμα κινήσεις που βάση μεγέθους θα είναι εκπλήξεις».

Σχετικά με το θέμα του προπονητή, σχολίασε ότι «είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τον κ.Σεγκούρα, δεδομένων των συνθηκών. Θα μιλήσουμε μαζί του, όμως θα μας απασχολήσει και ο Ηλίας Καντζούρης σίγουρα». Για τα θέματα του ρόστερ πρόσθεσε ότι «τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με σκοπό να κρατήσουμε Κολόμ και Χάμερ, ενώ ο Ανγκόλα έχει συμβόλαιο με μια οψιόν και ελπίζουμε να μείνουν όλοι».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x