Euro 2024

Ηχηρές απουσίες στην αποστολή της Βραζιλίας

Ροναλντίνιο, Κακά και Ρομπίνιο απουσιάζουν από την αποστολή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ανακοίνωσε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Όταν έχεις τέτοια δεξαμενή παικτών, έχεις την πολυτέλεια ακόμη και να αφήσεις εκτός αστέρια του διαμετρήματος του Ροναλντίνιο, του Κακά και του Ρομπίνιο. Οι τρεις αυτές απουσίες είναι οι πιο «ηχηρές» από την αποστολή της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοινώθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Σε σχέση με το Κύπελλο Συνομοσπονδιών ο «Φελιπάο» άφησε εκτός τους Καβαλιέρι, Ρέβερ, Φιλίπε Λουίς, Ζεάν, Ζάντσον, Φερνάντο και Λούκας.

Η «σελεσάο» βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με Κροατία, Μεξικό και Καμερούν.

Τερματοφύλακες: Ζούλιο Σέζαρ (Τορόντο FC), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο).

Αμυντικοί: Ντάντε (Μπάγερν), Νταβίντ Λουίς (Τσέλσι), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ενρίκε (Νάπολι), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν (Ρόμα), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάξουελ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Μέσοι: Φερναντίνιο (Μαν. Σίτι), Ερνάνες (Ίντερ), Λουίς Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Όσκαρ (Τσέλσι), Παουλίνιο (Τότεναμ), Ραμίρες (Τσέλσι), Γουίλιαν (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Μπερνάρντ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Φρεντ (Φλουμινένσε), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Χουλκ (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Τζο (Ατλέτικο Μινέιρο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x