Ελλάδα

Καββαδάς πενταετίας στον Ολυμπιακό

Στα «ερυθρόλευκα» και επίσημα ο Βασίλης Καββαδάς καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον παίκτη, διάρκειας πέντε χρόνων.

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Ο διεθνής σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και ανακοινώθηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με την Γαλατασαράι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Bασίλη Καββαδά. Ο Έλληνας σέντερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Λίγο νωρίτερα η ΚΑΕ Πανιώνιος είχε ανακοινώσει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Καββαδά και εύχεται στον αθλητή καλή συνέχεια στην καριέρα του», ενώ τη συμφωνία είχε επιβεβαιώσει ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος.

Μάλιστα, ο διεθνής σέντερ βρέθηκε σήμερα (Πέμπτη) στο ΣΕΦ και παρακολούθησε με τους νέους του συμπαίκτες το ματς των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Γαλατά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x