Stoiximan Super League

Και οπαδοί του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη

Εισιτήρια και στους οπαδούς του Παναιτωλικού, εφόσον θελήσουν να δουν από κοντά το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα διαθέσει η διοίκηση του συλλόγου της Ριζούπολης.

Αν και η διοίκηση του Παναιτωλικό δεν κατέθεσε σχετικό αίτημα, ο Απόλλων Σμύρνης θα διαθέσει εισιτήρια στις Θύρες 6-7 για τους οπαδούς των «καναρινιών».

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, την Κυριακή, 20/10/2013 (18:15), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν κατέθεσε αίτημα για την παραχώρηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα στις Θύρες 6-7.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ριζούπολης από τις 10:00 έως τις 16:00. Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται στο εκδοτήριο που λειτουργεί έξω από την Θύρα 2, από τις 10:00.

Στις 16:00 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στην Θύρα 1 για τους φιλάθλους του Απόλλωνα και στην Θύρα 7 για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.

Τιμές εισιτηρίων:

inner

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους

• Η είσοδος για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

• Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ17 από τη Θύρα 2.

• Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x