Κύπελλο Ελλάδας

Και στην αδιαφορία... ΠΑΟΚ

Με την πέμπτη σερί νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας, έβγαλε –με μέτρια εικόνα- εις πέρας την αγγαρεία και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου.

Ακόμα και στις... αγγαρείες, ο ΠΑΟΚ παίρνει νίκες!

Οι Θεσσαλονικείς έχοντας ως πλεονέκτημα το 3-0 της Τούμπας, πήγαν στην Καρδίτσα και κόντρα στην τοπική Αναγέννηση ζευγάρωσαν τις νίκες τους (1-0), σφραγίζοντας την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Πολλές αλλαγές από τον Στέφενς που είδε την ομάδα του να έχει μέτρια εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά να πετυχαίνει την πέμπτη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Σκόρερ ο Ολίσε στο 67’.

Το ματς


Μπήκε φουριόζος ο ΠΑΟΚ και μόλις στο 2’ θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα, αλλά ο Γεωργιάδης έχασε την ευκαιρία στο τετ-α-τετ που του παρουσιάστηκε. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν τα ηνία του αγώνα, να έχουν την κατοχή υπέρ τους, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο έχαναν το κέφι τους και οι παίκτες της Καρδίτσας έπαιρναν παράλληλα θάρρος! Κάτι που θα μπορούσε να τους βάλει και μπροστά στο σκορ, αλλά ο από μηχανής... Θεός, Σπυρόπουλος έβγαλε την μπάλα πάνω στη γραμμή, διορθώνοντας την κακή έξοδο του Γλύκου.

Όσο περιέργο κι αν μπορεί να φαίνεται, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και είχαν περισσότερες τελικές προσπάθειες, αφού οι Καρδιτσιώτες δοκίμαζαν τα πόδια τους από μακριά. Και λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ... θυμήθηκε να κάνει φάση μετά τα πρώτα λεπτά, αλλά ο Τσάμης είπε «όχι» στο κοντινό σουτ του Κατσικά, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0.

Προφανώς ο Χουμπ Στέφενς δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, οι οποίοι είχαν σαν μικρό ελαφρυντικό την κακή αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου. Αλλά, φαίνεται πως στο δεύτερο μέρος μπήκαν με περισσότερη διάθεση. Πάντως το δεδομένο είναι πως δεν ήταν η μέρα του Λόρενς! Διότι αφού αρχικά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52’, 15 λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι σε ωραία ψιλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε.

Τελικά ο ΠΑΟΚ έλυσε τον γόρδιο δεσμό! Στο 67’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Νέτσιντ, ο Ολίσε μπήκε από τα δεξιά έκανε εξαιρετικό σουτ και άνοιξε το σκορ για τον «Δικέφαλο του βορρά». Προς το φινάλε, οι «ασπρόμαυροι» θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλο τέρμα, αλλά ο Νέτσιντ από πλεονεκτική θέση και μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τζανδάρη δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει άνετα την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54’ Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης, Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης

Στον πάγκο: Αναστασίου, Γκουγκούδης, Τζανής, Πάτρας, Μυριώτης, Γήττας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Λόπεθ, Κατσικάς, Λόρενς (73’ Τζανδάρης), Γκαρσία, Γεωργιάδης, Ολίσε (68’ Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ

Στον πάγκο: Χακόμπο, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Κιόσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x