Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Και τελικά έγινε το αναμενόμενο: ο Μέσι μένει μέχρι να φύγει!

Στο τέλος της σαπουνόπερας δεν υπήρξαν δράματα ούτε δικαστικές διαμάχες. Ούτε όμως ισχύει το «τέλος καλό, όλα καλά», όπως έγραψε κάποτε ο Σαίξπηρ.

Και κάπως έτσι το σίριαλ ολοκληρώθηκε με τον Μέσι να επιλέγει να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα όπου θα εισπράξει πέραν των χρημάτων της τελευταίας σεζόν και ένα μπόνους 70 εκατομμυρίων ευρώ τον ερχόμενο Ιούνιο επειδή θα έχει συμπληρώσει 14 χρόνια στην ομάδα και είχε μπει ως όρος το 2006 στην πρώτη ανανέωση!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Στο τέλος της σαπουνόπερας δεν υπήρξαν δράματα ούτε δικαστικές διαμάχες. Ούτε όμως ισχύει το «τέλος καλό, όλα καλά», όπως έγραψε κάποτε ο Σαίξπηρ.

Ναι σύμφωνοι η Μπαρτσελόνα τον έχει για ακόμη μια σεζόν και ελπίζει μήπως ανανεώσει αν φύγει ο Μπαρτομέου. Ναι, ο ίδιος δεν χρεώνεται πως εγκατέλειψε (άσχετο τι είπε) το καράβι στα δύσκολα. Ακόμα και αν τελικά φύγει τον επόμενο Ιούνιο υπάρχει πια χρόνος για ένα κανονικό αντίο όπως είχαν ο Ινιέστα και ο Τσάβι. Με χειροκρότημα και μέσα στο γήπεδο!

Ίσως και με έναν τίτλο αφού φέτος θα ήταν και χωρίς οποιοδήποτε τροπαιο το αντίο! Και από πλευράς Μέσι θα έχει πια όλο το συμβόλαιο δικό του! Η Σίτι θα τον θέλει και τότε. Με 600 εκατομμύρια να τον περιμένουν!

Θα ήταν υπέροχο αν δεν ήταν πολύ λυπηρό. Μοιάζει το πλησιέστερο στο «μένουμε μαζί για τα παιδιά» σενάριο σε κάποιους αποτυχημένους γάμους. Και είναι κρίμα γιατί κάθε άλλο παρά τέτοιος ήταν ο «γάμος» του Αργεντινού σταρ και της Μπαρτσελονα ολα αυτα τα χρόνια. Υπήρξε αίσθημα αμοιβαίο και μεγάλες στιγμές. Όμως το γυαλί έχει ραγίσει τουλάχιστον δτο χρόνια τώρα!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x