Stoiximan Super League

Καλό… χειμώνα

Σε χειμερινό ωράριο μπαίνει η Σούπερ Λίγκα από την 9η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το Εργοτέλης-Παναθηναϊκός. Με ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη» και Πανθρακικό στην Κομοτηνή παίζουν οι Ευρωπαίοι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ο καιρός μπορεί να μην το δείχνει (ακόμη). Όμως πλέον θα φαίνεται στην ώρα πως μπήκε ο χειμώνας. Με την αλλαγή της σε χειμερινή, τροποποιούνται πλέον και σταθερές ώρες έναρξης των αγώνων από την ένατη αγωνιστική.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η συνάντηση του αήττητου Εργοτέλη με τον προερχόμενο από δύο σερί ήττες Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες να τα… ξαναλένε την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο στη ρεβάνς του 2-1 για τους «32» του Κυπέλλου.

Στα άλλα ματς του Σαββάτου, η Skoda Ξάνθη μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Καλλονής θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση απέναντι στον Ατρόμητο (επτά νίκες, δύο ισοπαλίες σε δέκα ματς), που είναι αήττητος για τέσσερα ματς και θέλει να εδραιωθεί στην τρίτη θέση.

Ο Αστέρας στην Τρίπολη με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις 21 Σεπτεμβρίου φιλοξενεί το Λεβαδειακό, που μετρά μόλις έναν βαθμό σε τέσσερα ματς μακριά από την έδρα του.

Την Κυριακή, Ο πρωτοπόρος κι αήττητος Ολυμπιακός στον απόηχο της εξαιρετικής του εμφάνισης στο «Ντα Λουζ» κόντρα στην Μπενφίκα θέλει γκολ και θέαμα απέναντι στον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκη», ενώ ο ΠΑΟΚ, που επίσης προέρχεται από ευρωπαϊκή επιτυχία, αναμετράται με τον ανεβασμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Ο Άρης μετά από δύο σερί νίκες εκτός έδρας, θέλει να πάρει την πρώτη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες, κόντρα στον Πλατανιά που ακόμη ψάχνει να κάνει σεφτέ. Η Βέροια, που μοιράζεται με τους Χανιώτες την τελευταία θέση του πίνακα, ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς μετά τις 31 Αυγούστου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που διέρχεται μίνι-κρίση μετά τις δύο συνεχείς ήττες που γνώρισε.

Ντέρμπι χαμένων πατρίδων γίνεται μεταξύ Πανιωνίου και Απόλλωνα Σμύρνης με τους γηπεδούχους να θέλουν να βελτιώσουν την εντός έδρας συγκομιδή τους (τέσσερις βαθμοί σε ισάριθμα ματς) και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ακόμη τον πρώτο τους βαθμό μακριά από τη Ριζούπολη.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τους νεοφώτιστους Παναιτωλικό και Καλλονή να συγκρούονται στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και πέντε αγώνες, αλλά μετρούν μόλις μία νίκη στο διάστημα αυτό, οι δε Μυτιληνιοί μετρούν τέσσερις σερί ήττες κι έχουν χαλάσει τη γεύση που είχαν αφήσει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά η ένατη αγωνιστική

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00 Novasports 2)
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (17:15 Novasports 1)
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (19:30 Novasports 2)

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Άρης - Πλατανιάς (15:00 Novasports 2)
Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 Novasports 3)
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ (17:15 Novasports 2)
Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης (17:15 Novasports 4)
Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19:30 Novasports 1)

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Παναιτωλικός - Καλλονή (19:30 Novasports 1)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική

Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (15:00 Novasports 2)
ΠΑΟΚ - Εργοτέλης (17:15 Novasports 2)
Παναθηναϊκό ς- Ολυμπιακός (19:30 Novasports 1)

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Καλλονή - Πανιώνιος (15:00 Novasports 2)
Απόλλων Σμύρνης - Βέροια (17:15 Novasports 7)
Λεβαδειακός - Skoda Ξάνθη (17:15 Novasports 2)
Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports 3)
ΟΦΗ - Άρης (19:30 Novasports 1)

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 19:30 (Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x