Ειδήσεις

Καράσεφ: «Μη με ρωτάτε εμένα…»

Άγνοια για το αν έχει μέλλον στον πάγκο της Ρωσίας δήλωσε ο Βασίλι Καράσεφ, μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Φινλανδία.

Απογοητευμένος από την τέταρτη ήττα της Ρωσίας στο Ευρωμπάσκετ ήταν ο Βασίλι Καράσεφ, ενώ δήλωσε άγνοια για το αν θα συνεχίσει στο ρόλο του και μετά τη διοργάνωση.

«Ήταν κάτι σκληρό για μας. Στην άμυνα δεν πήγαμε τόσο άσχημα, αλλά στην επίθεση ήμασταν πολύ άστοχοι, ειδικά στα τρίποντα. Και ίσως αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε. Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι είναι πως παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτό μπορεί να είναι κάτι καλό για το μέλλον», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα παραμείνει προπονητής της Ρωσίας μετά το Ευρωμπάσκετ, απάντησε: «Μη με ρωτάτε εμένα… Δεν ξέρω».

Ο Άντον Πονκρασόφ, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ρωσίας, είπε: «Συγχαρητήρια στη Φινλανδία. Όταν χάνεις τέτοια παιχνίδια, ο Θεός του μπάσκετ επιλέγει μια ομάδα. Ήταν μια άσχημη ήττα για μας. Δύο καλές ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και έπαιξαν καλό μπάσκετ. Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά χάσαμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Μας λείπουν οι ηγέτες μας, έχουμε πολλούς νέους παίκτες και νέο προπονητή. Κάποιες στιγμές χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις σπίτι με τόσες ήττες», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x