Γενικά

«Καρφί» Νόιερ για Κριστιάνο

Ούτε τα… κόκκινα χαλιά, ούτε οι φωτογραφίσεις με εσώρουχα «συγκινούν» τον Μάνουελ Νόιερ, που έριξε το «καρφί» του προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει της διεκδίκησης της «Χρυσής Μπάλας».

Ξέρει πως η θέση που αγωνίζεται εκ φύσεως... δεν βοηθάει στο να φανεί το έργο του όσο άλλων.

Εξίσου ξέρει πως δεν απασχολεί εξωαγωνιστικά όσο άλλοι συνάδελφοί του.

Παράλληλα όμως ο Μάνουελ Νόιερ είναι αποφασισμένος να... πεθάνει με την παρουσία του και μόνο στο χορτάρι, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα και ρίχνοντας το «καρφί» του προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο (για τις εξωαγωνιστικές του... ασχολίες), που είναι κι ο βασικός αντίπαλός του (και φαβορί) για τη Χρυσή Μπάλα.

«Είμαι ποδοσφαιριστής και όχι εκπρόσωπος κάποιας μάρκας. Δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που θα ποζάρει με τα εσώρουχα για μια φωτογράφιση» απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε απ' το «Kicker» σχετικά με το ίματζ του Πορτογάλου.

Και συμπλήρωσε με μια δόση παραπόνου, πως: «Δεν μου αρέσει το κόκκινο χαλί, προτιμώ το πράσινο των αγωνιστικών χώρων. Νιώθω πάντα καλύτερα εκεί, προσπαθώντας να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Γνωρίζω βέβαια πω μετά τους αγώνες και στα highlights που δείχνουν, ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με τα γκολ, τις ασίστ και τις χαμένες ευκαιρίες. Δυστυχώς οι φίλαθλοι τείνουν να ξεχνούν πως κι εγώ σαν τερματοφύλακας κάνω δύσκολες επεμβάσεις...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x