Ισπανία

Κασίγιας, μέχρι τα… 40!

Σιγά μην πτοηθεί ο Ίκερ Κασίγιας από τα κατά καιρούς πικρόχολα σχόλια για τις εμφανίσεις του. Ο «Άγιος Ίκερ» της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την επιθυμία να αγωνίζεται μέχρι τα 40. Ακόμη δεν μπήκε στα 34.

Η περασμένη διετία, όταν και έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Ίκερ Κασίγιας. Δεν το έβαλε κάτω και παρά την έλευση του Κέιλορ Νάβας το περασμένο καλοκαίρι, κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι και ξαναπήρε τα γάντια του βασικού. Ο «Άγιος Ίκερ» της πρωταθλήτριας Ευρώπης μίλησε στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» για τα μελλοντικά του σχέδια και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγωνίζεται μέχρι τα 40!

«Στην εθνική Ισπανίας θα παίξω σίγουρα μέχρι το 2016. Μετά θα δούμε… Όσο για την Ρεάλ Μαδρίτης, νομίζω ότι μπορώ να παίξω μέχρι τα 40. Νοιώθω δυνατός και σε καλή φυσική κατάσταση. Άλλωστε, ένας τερματοφύλακας που φροντίζει τον εαυτό του, μπορεί να παίξει τουλάχιστον μέχρι τα 38. Ο Μισέλ Πρεντόμ, για παράδειγμα, έπαιξε στη Μπενφίκα μέχρι τα 38, ο Σαντιάγκο Κανιθάρες έκλεισε την καριέρα του σχεδόν στα 39, ενώ ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν που αγωνίζεται στη Γιουβέντους, είναι ήδη 37. Αν το σώμα και το μυαλό είναι εντάξει, μπορώ να το κάνω» ήταν τα λόγια του.

Αναφερόμενος στις φήμες περί «διαζυγίου» με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο 34χρονος τερματοφύλακας, απάντησε: «Πάντα υπάρχει τέτοια φημολογία, αλλά παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, εγώ είμαι ακόμη εδώ. Άλλωστε, δεν υπήρξε πρόταση, ενώ και εγώ δεν θέλησα ποτέ να φύγω. Από την διοίκηση μου έχουν πει ότι την μέρα που δεν θα θέλω να βρίσκομαι εδώ, απλά να πάω και να τους ενημερώσω. Είμαι ακόμη εδώ. Εδώ ξεκίνησα και εδώ θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου».

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x