Δραστηριότητες

Κατακεραυνώνει τους αρχαιολόγους ο Χατζημάρκος για το γκολφ Αφάντου

Σε πέντε σημεία του Δελτίου Τύπου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για την ευρύτερη περιοχή του Γκολφ Αφάντου, απάντησε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος,

Ο περιφερειάρχης χαρακτηρίζει το ως «κείμενο παραληρηματικό, εξαιρετικά προσβλητικό, που περιφρονεί κάθε έννοια δημοκρατίας, υποτιμά τη νοημοσύνη των Ροδίων και σε ύφος που αποπνέει την ελιτίστικη αντίληψή τους, έρχεται να μας κουνήσει το δάχτυλο.»

«…σε κλίμα πρωτοφανούς υστερίας –παρά την απεργία των δημοσιογράφων-, εγκαλείται η Αρχαιολογική Υπηρεσία, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ) για ματαίωση της επένδυσης στην περιοχή.»
«Μαθαίνουμε από τους αρχαιολόγους ότι δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε όταν οι δημοσιογράφοι απεργούν. Γι αυτούς η δημοκρατία έχει time out!” ανέφερε ο περιφερειάρχης, σχολιάζοντας την παραπάνω παράγραφο του Δελτίου Τύπου του ΣΕΑ.

2. «Είναι ολοφάνερο ότι για τους φωνασκούντες οι αρχαιότητες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα απλό «εμπόδιο» στην εκποίηση και τσιμεντοποίηση δημόσιων εκτάσεων.»

«Όλη η Ροδιακή κοινωνία για τους αρχαιολόγους είναι “φωνασκούντες”»...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x