Γενικά

«Κέρασε» τον Σάντος η Γαλλία (video)

Τρικολόρ… δύναμη! Σε ένα μεγάλο (βάσει ονομάτων) φιλικό, η Γαλλία επικράτησε 2-1 της Πορτογαλίας, στο ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο των Ιβήρων.

Φιλικό ήταν, αλλά έπαιζε μπροστά στον κόσμο της! Και γι’ αυτό η Γαλλία ήθελε να τον ευχαριστήσει. Και το πέτυχε, επικρατώντας 2-1 της Πορτογαλίας, πικραίνοντας παράλληλα τον Φερνάντο Σάντος στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο των Ιβήρων.

Με το… καλημέρα (στο 3’) ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τους τρικολόρ και σιγά-σιγά το παιχνίδι άρχισε να βρίσκει ρυθμό. Με την παρέα του Κριστιάνο να ‘χει 2-3 καλές στιγμές (κυρίως αυτή του Νάνι), αλλά να μην μπορεί να ισοφαρίσει και τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα «δυνατοί» απ’ τη μέση και μπροστά.

Ο CR7 θα μπορούσε να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα τους Γάλλους. Αλλά με το που ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ο Μανταντά του είπε μεγαλοπρεπέστατο «όχι» και κράτησε το προβάδισμα για την εθνική του. Το οποίο στο 69’… διπλασιάστηκε με τον Μπενζεμά να δίνει στον Πογκμπά κι αυτόν να βρίσκει δίχτυα.

Ο Κριστιάνο έγινε αλλαγή (και τοποθέτησε πάγο στο γόνατό του, δημιουργώντας νέο… θέμα) κι αυτός που τον αντικατέστησε, ο Ζοάο Μάριο κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Κουαρέσμα μετέτρεψε σε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 (παρά την προσπάθεια ξανά του Ζοάο Μάριο να ισοφαρίσει στο φινάλε).







Γαλλία: Μανταντά, Σανιά, Εβρά, Μανγκαλά, Βαράν, Ματουιντί, Βαλμπουενά (58’ Παγέτ), Καμπάιγ (71’ Σισοκό), Πογκμπά, Μπενζεμά (90’ Ζινιάκ), Γκριζμάν (84’ Σναϊντερλίν)

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίτσιο, Πέπε, Μπρούνο Άλβες (46’ Καρβάλιο), Ελισέου, Τσέντριτς, Τιάγκο (68’ Έντερ), Νάνι (68’ Κουαρέσμα), Ντάνι (84’ Βιεϊρίνια), Μουτίνιο, Γκόμες (46’ Γουίλιαμ), Ρονάλντο (76’ Ζοάο Μάριο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x