Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Κερδισμένη η Γιουνάιτεντ ακόμη κι αν πλήρωνε να φύγει ο Πογκμπά!

Αν υποθέσουμε πως αληθεύει το ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να πληρώσει και να δώσει και τον Ίσκο ή τον Μπέιλ για να πάρει τον Πογκμπά μιλάμε για ευκαιρία για την Γιουνάιτεντ

Αν υποθέσουμε πως αληθεύει το ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να πληρώσει γύρω στα 70εκατ. ευρώ και να δώσει και τον Ίσκο ή τον Μπέιλ για να πάρει τον Πογκμπά μιλάμε για ευκαιρία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως πότε δεν δικαίωσε οποιαδήποτε προσδοκία. Αντίθετα με τη συμπεριφορά του περισσότερα προβλήματα έφερε παρά έδωσε λύσεις. Κακά τα ψέματα, η τοξικότητα που έχει φέρει στα αποδυτήρια της η παρουσία του Γάλλου αυτά τα τρία χρόνια είναι τέτοια που κανονικά θα πρέπει να πληρώνει κάποια ομάδα για να τον ξεφορτωθεί και όχι να δίνουν κιόλας λεφτά.

Μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη που φάνηκε πόσο σπουδαίος είναι στο Μουντιάλ, εκεί που πραγματικά είχε ηγετική παρουσία για την εθνική Γαλλίας, στην προσπάθειά της να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x