Ιταλία

Κινείται για Ίλιτσιτς η Ζενίτ

Ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ζενίτ, η διοίκηση της οποίας φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 7 εκατ. ευρώ στην Παλέρμο προκειμένου να τον αποκτήσει.

Αν και ξεκινούσε τη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες, η Παλέρμο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των φίλων της και υποχρεώθηκε σε υποβιβασμό στη Serie B. Μια εξέλιξη που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, επικαλούμενος τα μειωμένα έσοδα της ομάδας την επόμενη χρονιά.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να παραχωρηθεί είναι ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς, για τον οποίον έχει, ήδη, κινηθεί η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο προπονητής των Ρώσων, Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει παρακολουθήσει τον Σλοβένο από κοντά και έχει σχηματίσει προσωπική άποψη για τις ικανότητές του.

Ο Ίλιτσιτς ανήκει στην Παλέρμο από το 2010 και πλησιάζει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου, έχοντας σημειώσει 20 γκολ. Θεωρείται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες παίκτες της Σλοβενίας και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης η Ζενίτ προτίθεται να προσφέρει περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που αναμένεται να ικανοποιήσει πλήρως τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x