Stoiximan Super League

«Κλείνει» Ντιγκάρ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντιντιέ Ντιγκάρ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Σε πρώτο πλάνο ο Ρολάντο για στόπερ, ποιο το πλεονέκτημα απέναντι στη Γιουβέντους. Υπομονή για Ροσίτσκι.

Στόπερ φαινόταν πως θα κλείσει πρώτα ο Ολυμπιακός, αλλά πλέον είναι πάρα πολύ πιθανό η πρώτη του χειμερινή μεταγραφή να είναι ένας μεσοαμυντικός. Ο Ντιντιέ Ντιγκάρ τις τελευταίες ώρες πλησιάζει πολύ στο λιμάνι. Ο 28χρονος Γάλλος ανήκει στη Νις από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να αποκτηθεί χωρίς μεγάλο κόστος. Πρόκειται για παίκτη που εγκρίνει ο Μίτσελ και… προσυπογράφει ο Πιέρ Ισά, ενώ μεγάλο του ατού είναι πως πέρα από αμυντικό χαφ μπορεί να παίξει και σαν στόπερ προσφέροντας μια επιπλέον λύση στον προπονητή του.

Ο Ντιγκάρ μπορεί φέτος να έχει μόλις οκτώ συμμετοχές, καθώς έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ωστόσο προέρχεται από γεμάτες σεζόν και ενδεικτικό είναι πως μετρά 153 εμφανίσεις στη γαλλική λίγκα με Νις και Παρί, καθώς και 23 στην Αγγλία με τη Μίντλεσμπρο.

Πάει για Ρολάντο

Η λύση του Ρικάρντο Κόστα φαίνεται τις τελευταίες ώρες να χάνει έδαφος για τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, αυτή του Ρολάντο κερδίζει έδαφος, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί για να αποκτήσει τον Πορτογάλο στόπερ, ωστόσο ενδιαφέρεται για το δανεισμό του, τη στιγμή που η Πόρτο θέλει να τον πουλήσει. Εκεί συνίσταται και το πλεονέκτημα των «ερυθρολεύκων» στην προσπάθεια να κάνουν δικό τους τον 29χρονο άσο.

Ασφαλώς η λύση του Ρικάρντο Κόστα δεν έχει εγκαταλειφθεί, ενώ υπάρχουν κι άλλες επιλογές στα υπόψη των πρωταθλητών. Πάντως, παρότι το θέμα είναι στην τελική του ευθεία, όλα δείχνουν πως ο Μίτσελ τουλάχιστον για το προσεχές ματς με τον Πλατανιά, θα έχει διαθέσιμες λύσεις για το κέντρο άμυνας μόνο τους Σιόβα και Αυλωνίτη, καθώς ο Μποτία είναι τραυματίας και ο Αμπιντάλ αποχώρησε.

Υπομονή για Ροσίτσκι κι εξτρέμ

Η περίπτωση του Τόμας Ροσίτσκι παραμένει ανοιχτή για τον Ολυμπιακό και θα χρειαστεί υπομονή. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ξεκαθαρίσει πως στην παρούσα φάση δεν φεύγει κανένας από την Άρσεναλ, καθώς η ομάδα του έχει βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα και πολλές απουσίες. Με το νέο έτος θα υπάρχει πιο συγκεκριμένη εικόνα για την υπόθεση, που παρά τις δυσκολίες της, δεν αποκλείεται να έχει αίσιο τέλος για τους «ερυθρόλευκους».

Στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του εξτρέμ, αλλά η απόφαση για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, ειδικά από τη στιγμή που ο Ιμπραΐμ Αφελάι είναι στην έξοδο, είναι ειλημμένη.

Τέλος, από την Κρήτη προκύπτει η πληροφορία πως ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που έχει ρίζες από τη Βραζιλία, θα παραμείνει στον Εργοτέλη και θα μετακομίσει στου Ρέντη το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x