Γ' Εθνική

«Κλείνουν» και οι επόμενοι

Έτοιμοι να προχωρήσουν στην απόκτηση 1-2 περιπτώσεων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε συζητήσεις είναι στην ΑΕΚ, με την μεταγραφή του Αραβίδη να είναι στην τελική ευθεία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ενίσχυση της ΑΕΚ εν όψει της επόμενης σεζόν, την οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League.

Μέχρι στιγμής η «Ένωση» έρθει σε συμφωνία με τους Μάνταλο, Φαγέ, Κολοβέτσιο, Ανέστη και Λαμπρόπουλο, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σαρρή.

Όπως γράφει η SportDay, τα επόμενα βήματα είναι να κλείσουν άμεσα ακόμα 1-2 περιπτώσεις παικτών που θέλουν να αποκτηθούν.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη.

Ο 27χρονος φορ του Πανιωνίου φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και εκείνο που έχει απομείνει είναι οι υπογραφές.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ κινείται για ακόμη έναν παίκτη των Νεοσμυρνιωτών. Πρόκειται για τον Αμίρη Κούρντι, ο οποίος φέρεται είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστας. Ο νεαρός δεξιός μπακ είναι μία λύση που αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του συλλόγου, αν και ακούγεται έντονα και το όνομα του Γιάννη Κοντοέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x