Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Κλοπ εναντίον Πεπ: Μία υπέροχη κόντρα βγαλμένη από τον απόλυτο σεβασμό

Κάτι περισσότερο από ένα σπουδαίο ματς μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων και δύο προπονητών κορυφαίου επιπέδου, αποδείχθηκε η κόντρα ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Κάτι περισσότερο από ένα σπουδαίο ματς μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων και δύο προπονητών κορυφαίου επιπέδου, αποδείχθηκε η κόντρα ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης όμως πέραν του θεάματος που προσέφεραν, αποτελεί το εξωαγωνιστικό κομμάτι της συζήτησης με την θερμή αγκαλιά του Πεπ Γκουαρδιόλα και του Γιούργκεν Κλοπ, και οι εκατέρωθεν δηλώσεις, οι οποίες δεν δύναται να παρομοιαστούν με καμία άλλη περίπτωση «αντίπαλων» προπονητών, στην εποχή της Premier League.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το θέαμα που αντίκρισε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι ήταν εξαιρετικό.

Ένα πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά δεν μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ και ένα δεύτερο μέρος με τέσσερα τέρματα, και πρωταγωνιστές τους φαινομενικά ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της εκάστοτε ομάδας.

Ο Σαλάχ σκόραρε για 7η συνεχόμενη φορά σε διαφορετικό ματς, ο Μανέ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Αιγύπτιου στο 28ο γκολ που συνεργάζονται οι δυο τους, ο Φόντεν απέδειξε πως οι δηλώσεις του Ρίο Φέρντιναντ για το ταλέντο του, μόνο τυχαίες δεν ήταν και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, επιβεβαίωσε πως μερική δόσης τύχης, χρειάζεται κάθε σύλλογος, στον μαραθώνιο της Premier League. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x