Stoiximan Super League

«Κομμένος» στη μέση ο ΠΑΟΚ

Αν και προπονήθηκε, εντούτοις ο Κώστας Κατσουράνης αισθάνθηκε ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής ενόψει ΠΑΣ. Μέσα ο Μάρτενς μετά από καιρό, δείτε τους «εκλεκτούς» του ΠΑΟΚ που... δεν έχει κέντρο!

Χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής άσος μπορεί να προπονήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και μοιραία ο Γιώργος Γεωργιάδης τον απέκλεισε. Όπως επίσης το ίδιο συνέβη και με τον Νίκο Σπυρόπουλο, λόγω γαστρεντερικών διαταραχών!

Στα ευχάριστα είναι πως ο Μάαρτεν Μάρτενς είναι ετοιμοπόλεμος και επέστρεψε στους «εκλεκτούς» του «Δικεφάλου του βορρά» ύστερα από περίπου ένα μήνα. Μέσα είναι και ο Μαντούρο που τις τελευταίες ημέρες ανέβασε στροφές και λόγω των πολλών απουσιών στο κέντρο (τραυματίας ο Λάζαρ, τιμωρημένος ο Κάτσε), η συμμετοχή του κρίθηκε αναγκαία.

Η αποστολή: Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνης, Μάρτενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Χούσεν, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης

Οι παίκτες θα προπονηθούν για τελευταία φορά το Σάββατο στις 17:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσουν στο Μακεδονία Παλλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x