sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Δήμιος του ΠΑΟΚ ο Κορακάκης

Λόγω συγκυριών, ο Γιώργος Κορακάκης καλείται για ακόμα μία φορά να βγει μπροστά στα δύσκολα για τον Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ είναι σε κάθε περίπτωση μία ομάδα που του… πάει.

Στην εποχή του κορωνοϊού όλα είναι εφικτά και πιθανά, πόσω μάλλον στη φετινή περίπτωση του Ατρόμητου, που θα έλεγε κανείς ότι το ραντεβού του με την τύχη είναι ένα απατηλο όνειρο για τους Περιστεριώτες.

Τελευταίο… κρούσμα ατυχίας προέκυψε στη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς τόσο ο προπονητής, Γιώργος Παράσχος, όσο και ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης, διαπιστώθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και ως εκ τούτου δεν θα είναι παρόντες στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κατόπιν τούτου, μπροστά καλείται να βγει για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Κορακάκης, πράξη στην οποία έχει προχωρήσει κι άλλες φορές, με τη διαφορά ότι τώρα οι συνθήκες είναι ακόμα πιο ιδιαίτερες από τις προηγούμενες φορές.

Συνολικά, στον πάγκο των Περιστεριωτών έχει καθίσει σε 26 ματς (σε διαφορετικές θητείες είτε υπηρεσιακός, είτε ως σταθερή επιλογή) καταγράφοντας 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 8 ήττες, ωστόσο ειδικότερα όταν έχει αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής του Ατρόμητου, οι αριθμοί φτάνουν στα όρια του παραλόγου.

Και νίκες και γκολ

Παίκτης του Ατρόμητου ήταν από το 2005 έως το 2008 και πρόλαβε να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο του Βορρά έξι φορές. Παρά το γεγονός, ότι οι Θεσσαλονικείς ήταν κατά κανόνα το φαβορί, ο Γιώργος Κορακάκης μέτρησε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν ότι και στις τρεις νίκες, ο Κορακάκης που αγωνιζόταν ως χαφ, είχε σκοράρει σε όλες τις νίκες.

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου του 2006, ο Γιώργος Κορακάκης είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στη νίκη των Περιστεριωτών με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.



Η δεύτερη νίκη του Ατρόμητου ήταν και η πιο εντυπωσιακή, καθώς στις 10 Δεκεμβρίου του 2006, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 3-0 στην Τούμπα, με τον 30χρονο τότε χαφ, να ανοίγει το σκορ.



Η τρίτη νίκη καταγράφηκε στις 29 Απριλίου του 2007, με τον Ατρόμητο να επικρατεί 2-1 και τον τότε αρχηγό του «Αστεριού» να σκοράρει το 1-0 στο 5’ του αγώνα με κεφαλιά.



Κοινή συνισταμένη ο Γιώργος Παράσχος που ήταν προπονητής και στους τρεις αγώνες στον τελευταίο όμως ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Το απίστευτο 3-4

Ως προπονητής ο Γιώργος Κορακάκης κλήθηκε να κατευθύνει τον Ατρόμητο μία φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στην Τούμπα στις 28 Νοεμβρίου του 2016. Το ματς φαινόταν χαμένο όταν οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο 27’ με 2-0 και στο 69’ με 3-1. Ωστόσο, στο 73’ ο Κάνιας αποβλήθηκε για χέρι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Ούμπιδες μείωσε σε 3-2, ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-3 στο 86’ και το τελικό 3-4 διαμόρφωσε ο Μαρτίν Τόνσο στο 93’.



Αξίζει να σημειωθεί ο Γιώργος Κορακάκης είναι Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών του Ατρόμητου και προπονητής στην Κ19, με την οποία έπειτα από 8 αγωνιστικές είναι αήττητος και στη 2η θέση με 18 βαθμούς, αλλά έχοντας δύο ματς λιγότερα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκού που έχει 22.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x