Stoiximan Super League

«Ξέρει για Καμαρά ο Παναθηναϊκός»

Στην επιβεβαίωση των επαφών του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο προχώρησε ο Σουηδός μάνατζερ του παίκτη, Πάτρικ Μερκ.

Τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό για τον Αλχασάν Καμαρά της Έρεμπρο επιβεβαίωσε ο Σουηδός μάνατζερ του παίκτη, Πάτρικ Μερκ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αφρικανού επιθετικού, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Κρέσπο», υπήρξε επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά, όταν ο πρώην τεχνικός διεθυυντής του «τριφυλλιού» είχε ταξιδέψει στη Σουηδία.

«Ο Μαλανγκού δεν είναι δικός μου παίκτης, άρα δεν μπορώ να πω κάτι για εκείνον. Μόνο ο Καμαρά είναι μεταξύ των παικτών που εκπροσωπώ. Έχουμε μιλήσει με τον Νταμπίζα, ήμασταν μαζί το διάστημα που βρέθηκε στη Σουηδία και κατ’ επέκταση ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τα πάντα για την περίπτωσή του», ανέφερε αρχικά ο Μερκ στην εφημερίδα «Goal» και πρόσθεσε:

«Ο Καμαρά έχει πράγματι δύο χρόνια συμβόλαιο με την Έρεμπρο, αλλά υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορώ να σας πω. Και φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τους λόγους…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x