Δελτία Τύπου

Ξέρεις ποιο είναι το κρυφό όπλο των Ελλήνων Survivors;

Εμείς ξέρουμε και είμαστε εδώ για να το μοιραστούμε μαζί σου!

Φυσικά το νέο performance και παράλληλα lifestyle παπούτσι της Under Armour. Το νέο HOVR™ Infinite έφτασε και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς για ακόμη μια χρονιά, η Under Armour, ενισχύει τις προσπάθειες των παικτών του φετινού Survivor και αποδεικνύει καθημερινά την ανθεκτικότητα, χρησιμότητα και καινοτομία των προϊόντων της.

Το νέο HOVR™ Infinite είναι ένας όμορφος συνδυασμός lifestyle και τεχνολογίας, που σου υπόσχεται μια νέα εμπειρία στο τρέξιμο! Αυτό το εξαιρετικά μαλακό παπούτσι προσφέρει ξένοιαστες βόλτες και ατελείωτα Runs χάρη στην τεχνολογία HOVR™ .

inner

Και το καλύτερο; Το ήξερες ότι το HOVR™ Infinite είναι ένα «έξυπνο» παπούτσι που σου «λύνει» τα χέρια; Τέρμα πια στις ημέρες που κρατούσες το κινητό ενώ έτρεχες για να καταγράψεις τις μετρήσεις σου! Το HOVR™ Infinite το κάνει πιο εύκολο για εσένα καθώς είναι ψηφιακά συνδεδεμένο με την εφαρμογή MapMyRun™. Πώς; Ένα chip στη μεσαία σόλα του δεξιού παπουτσιού συνδέεται μέσω Bluetooth™ με την εφαρμογή, επιτρέποντας την καταγραφή των προσωπικών δεδομένων ακόμη και τις στιγμές που δεν έχεις το κινητό μαζί σου!

inner

Το ολοκαίνουργιο HOVR™ Infinite είναι τρόπος ζωής και σίγουρα θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος στο να σηκωθείς από τον καναπέ και να τρέξεις για ένα καλύτερο σώμα, μία υγιεινότερη στάση ζωής και για όποιον άλλο στόχο θέλεις να φτάσεις και μέρα με τη μέρα έρχεσαι όλο και πιο κοντά!

Μάθε περισσότερα για το UA HOVR™ Infinite εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x