Stoiximan Super League

«Ξεχάστε την Άντερλεχτ…»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εν όψει του «τελικού» με την Άντερλεχτ προσπαθεί να επιστήσει ο Μίτσελ. Ποιες οι δοκιμές και τα διλήμματα του Ισπανού.

Η πιο δύσκολη αποστολή για έναν προπονητή είναι να κρατήσει συγκεντρωμένη την ομάδα του εν όψει ιδιαίτερα σημαντικού αγώνα.

Έτσι συμβαίνει και στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ, ο οποίος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και να ξεχάσουν εκείνον με την Άντερλεχτ, ο οποίος κρίνει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός έχει πει στους παίκτες του ότι οι Αρκάδες είναι μία ποιοτική ομάδα και μπορεί να τους προκαλέσει προβλήματα, αν δεν τους δείξουν την απαραίτητη προσοχή.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος προπονητής ετοιμάζει τα πλάνα του για τους προσεχείς αγώνες. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Μίτσελ δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Σαββάτου με εκείνο της Τρίτης.

Για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός ο Σαλίνο, αφού ο Παπάζογλου δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA, και δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι κάτι ανάλογο να συμβεί με έναν εκ των Μανωλά ή Σιόβα και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχή ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά τώρα τη μεσαία γραμμή, είναι πιθανό να δοκιμάσει τον παρτενέρ (Μασάντο ή Εντινγκά) του Σάμαρη, από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος και τραυματίας ο Μανιάτης, και να πειραματιστεί στην επίθεση εν όψει του ευρωπαϊκού παιχνιδιού.

Για τη γραμμή κρούσης ο Μίτσελ έχει τα περισσότερα διλήμματα. Ο Ντομίνγκες και ο Σαβιόλα διεκδικούν μία θέση πίσω από τον φορ, όπου φαβορί προβάλει ο Κάμπελ. Στα πλάγια αναμένεται παίξει ο Φουστέρ και ο Ολαϊτάν, ενώ ο Βάις έχει λιγότερες πιθανότητες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x