Οι αναγνώστες του sportfm.gr παίρνουν θέση και φτιάχνουν την κορυφαία 11άδα του πρώτου γύρου της Super League, στη μεγάλη ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι αναγνώστες του sportfm.gr θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο διήρκεσε η ψηφοφορία για τoυς κορυφαίους μεσοεπιθετικούς του πρώτου μισού και για ακόμα μια φορά η συμμετοχή ήταν τεράστια, με περισσότερους από 17.000 αναγνώστες να παίρνουν μέρος σε αυτή.

Πρώτος στη σχετική ψηφοφορία, αναδείχθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που συγκέντρωσε το 31% των ψήφων, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ακόμα ένας παίκτης της ΑΕΚ και αυτός ήταν ο Πέτρος Μάνταλος με ποσοστό 19%. Θέση στην τριάδα των μεσοεπιθετικών, έκλεισε και ο Κώστας Φορτούνης που συγκέντρωσε ποσοστό 14% αφήνοντας πίσω του τον Πέλκα που πήρε 7%.

Συγκεντρωτικά λοιπόν μέχρι τώρα έχουμε. Κορυφαίο τερματοφύλακα τον Γιαννιώτη, δεξί μπακ τον Μπακάκη και αριστερό τον Λόπες και στο κέντρο της άμυνας Σισέ και Βράνιες, ενώ στα χαφ βρίσκονται ο Σιμόες και ο Ρομαό και τριάδα μπροστά τους, ο Φορτούνης, ο Λάζαρος και ο Μάνταλος.

Σήμερα θα ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας για τον επιθετικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube